به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در این دوره از رقابتها که در هشت کورس برگزار شد، 80 راس اسب ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
اسبهای ورزشی غوغا، ماهک، رامبو با سوارکاری آرش ایری، ناصر قزل و فیض الله رجال در کورس اول، خان عمو، یاد بابا و جی پیک با سوارکاری لطیف تمری، ناصر قزل و یاسر جرجانی در کورس دوم برتر شدند.
ماه ثانی با سوارکاری محمد خجملی، الیزا با عبدالعزیز اونق، آی آرا با یاسر جرجانی در کورس سوم، لاریسا با محمد خجملی، آرام با آق ویلی بشگرد و یوکسل با یاسر جرجانی در کوس چهارم اول تا سوم شدند.
طپش با فیض الله رجال، دیوید با احمد پقه، غنچه با محمود قللر عطاء در کورس پنجم، دیهیم اعتمادی با اسماعیل کوچکی، ویوا با عبدالرحیم آرمیده و جلیسکا با محمد خجملی در کورس ششم برتر شدند.
جیحون با قربان محمد اودک، کارسا با احمد پقه و اورجیتا با محمد خجملی در کورس هفتم، رویال چیپسی با یاسر جرجانی، برون هیلد با عبدالرحیم آرمیده، سکرت دی با محمود قللر عطاء در کورس هشتم برتر شدند.
رئیس مجموعه های سوارکاری گلستان به خبرنگار مهر افزود: در این دوره مسابقات، کورسهای اول ویژه اسبهای ترکمن، کورسهای دوم تا هفتم ویژه اسبهای دوخون و کورس هشتم ویژه اسبهای تربرود بوده است.
حکیم ایگدری اظهار داشت: در این دوره مسابقات 190 میلیون ریال به عنوان جائزه بین مالکان و چابکسوران اسبهای برتر توزیع شد.
نظر شما