پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۵۷

شهردار تهران خبر داد:

ساخت بالغ بر سه میلیون مترمربع فضای فرهنگی، مذهبی و تربیتی

ساخت بالغ بر سه میلیون مترمربع فضای فرهنگی، مذهبی و تربیتی

شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری در ساخت مساجد هیچ سهمی ندارد، گفت: مساجد حتی از پول دولت نیز ساخته نمی شود و اگر امکاناتی برای ساخت مساجد اختصاص داده می شود مربوط به بخشی از عوارضی است که توسط خود شهروندان پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "دکتر محمد باقر قالیباف" یکشنبه شب در مراسم افتتاح مسجد باقر العلوم (ع) ضمن تبریک به مناسبت ماه شعبان و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: ما به عنوان شهرداری در ساخت مسجد حتی به اندازه کارگری که در ساخت آن زحمت کشیده است هیچ سهمی نداشتیم و اگر شهرداری امکانات، پول و زمینی داده است این امکان متعلق به یکایک شهروندان است چرا که بخشی از پول عوارضی که از شهروندان گرفته می شود به ساخت مساجد اختصاص می یابد.

وی با بیان اینکه مسجد را مردم ساخته اند و متعلق به آنان است، افزود: هرچند گاهی بعضی از شهروندان از عوارض شهرداری گلایه مند هستند اما بخشی از عوارضی که از مردم گرفته می شود به این چنین کارهایی اختصاص می یابد.

قالیباف با بیان اینکه مسجد حتی با پول دولت نیز ساخته نمی شود، اظهارکرد: بر این باوریم که شهرداری تهران نیز فقط مسئول جمع کردن زباله‌ها، توسعه حمل و نقل عمومی و نصب گاردریل ها نیست و وظیفه داریم در حوزه تربیت، دین داری و امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنیم و اگر این کار را انجام ندهیم مدیون هستیم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: روزی خدمت یکی از بزرگان رسیدم و ایشان به من گفت که فرق بین نظام اسلامی و غیر اسلامی در آن است که در نظام اسلامی مسئولان اجرایی در هر جایی که خدمت می کنند باید بدانند که مسئول دین مردم نیز هستند.

قالیباف با تاکید بر اینکه در شهرداری تهران بر این باور هستیم که باید هم حوزه کالبدی شهر را حفظ کنیم و هم به روح و روان شهروندان توجه کنیم، افزود: یک مدیر خوب در جمهوری اسلامی ایران مکلف است هر دو خدمت را در اختیار مردم قرار دهد ولی اگر قرار شد یک روز به ناچار یکی را در نظر بگیریم به نظر می‌رسد توجه به مسائل اخلاقی نسبت به آسفالت و جدول خیابان اولویت دارد.

به گفته وی، در شهرداری تهران ساخت بالغ بر سه میلیون متر مربع فضای فرهنگی، مذهبی و تربیتی در دستور کار قرار دارد.

مسجد باقر العلوم (ع) در منطقه دو شهرداری تهران و در خیایان فرحزادی واقع شده است.

کد خبر 930466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha