۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۳۸

کنفرانس بین المللی منابع آب در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد

سمنان - خبرگزاری مهر: کنفرانس بین‌المللی منابع آب با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، دبیر علمی این همایش بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری این کنفرانس در جمع خبرنگاران رسانه ها گفت: کنفرانس بین المللی منابع آب با رویکرد منطقه ای و معرفی روشهای پیشرفته در اکتشاف منابع آب با حضور بیش از 400 پژوهشگر داخلی و 20 محقق خارجی در دانشگاه صنعتی شاهرود تا 27 مرداد ماه ادامه دارد.

دکتر فرامرز دولتی هدف از برگزاری این کنفرانس را هم اندیشی علمی و فنی در ارائه راه کارهای مناسب استفاده صحیح و بهینه از منابع آب با توجه به مسئله بحرانی بودن آب در سطح بین المللی عنوان کرد و افزود: معرفی روش های پیشرفته در اکتشاف منابع آب، ارائه راه های تصفیه آب های آلوده و پایش منابع آب زیرزمینی، مدیریت آبهای معدنی و جلوگیری از آلودگی آن را از دیگر اهداف این همایش است.

وی با اشاره به اینکه 230 مقاله در کنفرانس بین‌المللی منابع آب پذیرفته شده است، گفت: از میان 425 مقاله ارسال شده 30 مقاله از کشورهای مختلف از جمله ایتالیا، نیجریه، هندوستان و سایر مقالات از ایران دریافت است.

وی با بیان اینکه در زمان کنفرانس 75 مقاله به صورت سخنرانی و 155 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود، اظهار داشت: پروفسور "سینگ" از دانشگاه ناتینگهام انگلستان، پروفسور "بوری" از دانشگاه دل آکوئیلای ایتالیا، پروفسور "لوردو" از دانشگاه اویادو اسپانیا، نماینده ای از سازمان یونسکو و دکتر غلامحسین کرمی از دانشگاه صنعتی شاهرود سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند.

به گفته وی، در این کنفرانس سیاست‌های مدیریتی موجود روی منابع آب استان سمنان بررسی و با سیاست‌های موجود در سایر مناطق ایران و سطح بین‌الملل مقایسه می‌شود.

کد خبر 930612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha