به گزارش خبرنگار مهر در یزد، فیلمهای کوتاه داستانی "آب" و "بابا آب داد" به ترتیب به کارگردانی رقیه توکلی و مهدی جعفری و تهیه کنندگی حوزه هنری یزد به بخش مسابقه فیلم کوتاه هشتمین جشنواره چشم سوم هند راه یافتند.
آثار راه یافته به این جشنواره برای دریافت تندیس جشنواره و جایزه هزار و 250 دلاری با یکدیگر رقابت می کنند.
این جشنواره که ویژه فیلمهای کارگردانان آسیایی است، در دو بخش رقابتی مسابقه فیلمهای بلند اول، دوم و مسابقه فیلمهای کوتاه آثار متقاضی را نمایش می دهد.
علاوه بر دو فیلم کوتاه داستانی از استان یزد، بیست فیلم کوتاه ایرانی دیگر نیز به بخش مسابقه این جشنواره راه پیدا کرده اند.
سودیرناندگانکار، منتقد هندی و عضو هیئت داوری فیپرشی در شصتمین جشنواره فیلم کن دبیر جشنواره "چشم سوم" هند است.
بنیاد فیلم آسیا، هشتمین جشنواره فیلم چشم سوم را از هشتم تا 15 اکتبر 2009 (16 تا 23 مهرماه 88) در شهر مومبای هند برگزار می کند.
نظر شما