۷ شهریور ۱۳۸۸، ۹:۴۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تداوم خشکسالی حیات گونه های گیاهی و جانوری را تهدید می کند

تداوم خشکسالی حیات گونه های گیاهی و جانوری را تهدید می کند

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: اولین اثرات منفی خشکسالی بر تنوع زیستی بخش گیاهی و جانوری وارد می شود و تداوم این وضعیت موجب از بین رفتن تنوع زیستی می شود.

جلیل بادام فیروز در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود: آلودگی هوا نیز یکی از اثرات منفی خشکسالی است و همانطور که برای انسان مضر است، حیات گونه های جانوری و گیاهی را نیز تهدید می کند.

وی بیان کرد: خشکی زودرس و زرد شدن برگها از اثرات خشکسالی بر تنوع زیستی گیاهان است که حتی می تواند باعث انقراض گونه های گیاهی شود.

بادام فیروز اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی و تمهیدات لازم و مساعدت استاندار استان در خصوص افزایش اعتبارات محیط زیست، خشکسالی هیچگونه اثرات مخربی بر محیط زیست این استان نداشته است.

وی افزود: در هیچ کدام از زیستگاههای استان مشکل آب و علوفه وجود ندارد و در زیستگاههای حساسی همچون "دنا"، "خومی"، "دیل" و "ساورز" آبشخورهایی ایجاد شده و آبرسانی به صورت مستمر صورت می گیرد.

بادام فیروز عنوان کرد: همچنین بازسازی چشمه ها، توزیع علوفه و پایش مستمر مراتع جهت جلوگیری از آتش سوزی از دیگر اقدامات برای کاهش اثرات خشکسالی بر حیات وحش استان است.

وی یادآور شد: فعلا خطری محیط زیست این استان را تهدید نمی کند اما در صورت تداوم خشکسالی شرایط خطرناکتر می شود.

دوهزار گونه گیاهی از قبیل گیاهان خوراکی، دارویی، صنعتی، درختی ، علفی و بوته ای و 170 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده این استان شناسایی شده است.

کد خبر 937499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha