به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به کره جنوبی، چهل و هشتمین کنگره جهانی فیتا با حضور 79 تن از اعضاء عضو طی دو روز به منظور بررسی برخی قوانین و انتخابات چهارساله رئیس، اعضاء هیئت رئیسه واجرایی و برخی کمیته ها طی دو روز گذشته(دوشنبه و سه شنبه) در هتل "لاته" شهر اولسان برگزار شد که طی آن "اوگور اردنر" از ترکیه با کسب 74 رای از 79 رای ماخوذه برای دومین بار ریاست فدراسیون جهانی تیروکمان را بدست آورد.
اردنر در شرایطی برای دومین بار موفق به کسب این کرسی بین المللی شد که نمایندگانی از کشورهای السالوادور، آلمان، تایلند و ایتالیا نیز برای احراز این پست کاندید شده بودند.
همچنین "تام دلن" از بلژیک برای دومین بار به عنوان دبیر کل جهانی فیتا انتخاب شد. در ادامه این نشست دو روز اعضاء هیئت رئیسه مجددا در جای خود ابقاء شدند و تنها چند نفر از اعضاء کمیته ها تغییر یافتند.
در این مجمع انتخاباتی سه نفر برای کمیته فیلد آرچری کاندیدا شده بودند که نماینده آمریکا انتخاب شد. همچنین در این نشست برای اولین بار با نظر کلیه اعضاء رئیس کمیته پارا آرچری یا تیراندازی با کمان معلولین توسط برگزاری انتخابات رسمی معرفی شد.
پیش از این کریم صفایی به صورت انتصابی از سوی اردنر در راس این کمیته قرار داشت اما برای دریافت این پست نامزد نشد. در این جلسه رئیس فدراسیون تیروکمان مجارستان از عملکرد تیراندازی با کمان ایران تقدیر کرد.


نظر شما