به گزارش خبرنگار مهر، خسرو دانشجو در حاشیه جلسه امروز یکشنبه شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: اگر تونل توحید 22 بهمن و مطابق نظر کمیسیون عمران شورای شهر نیز افتتاح شود قطعا یک رکورد در کل کشور محسوب می شود.
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: اعضای شورا و همه شهروندان دعا می کنند که این پروژه حتی امروز زودتر افتتاح شود و ما خوشحال می شویم که مسئولین شهرداری بتوانند این کار را انجام دهند.
وی با اشاره به زمان اعلام شده برای افتتاح تونل توحید توسط کمیسیون عمران شورا یادآور شد: با توجه به گستردگی پروژه معتقدیم زودتر از 22 بهمن نمی توان این پروژه را افتتاح کرد و حتی نظر شهرداری هم در این خصوص تعدیل شده است.
دانشجو همچنین تاکید کرد: پروژه تونل توحید در بسیاری از موارد یک رکورد محسوب می شود و اعضای شورا با حساسیت ویژه و با بازدیدهای پی در پی این پروژه را بررسی می کنند.
عضو کمیسیون عمران شورا افزود: خوشحال می شویم که برخلاف نظر کمیسیون این پروژه زودتر افتتاح شود و دست مسئولین شهرداری را هم می بوسیم.
وی در خصوص عدم حضور مدیران حوزه عمرانی شهرداری در بازدید اخیر اعضای شورا نیز گفت: معاون فنی و عمران شهرداری و مدیر عامل سازمان فنی و عمرانی شهرداری در تهران نبوده اند و امیدواریم در بازدیدهای بعدی حضور داشته باشند.
سخنگوی شورا در خصوص موضوع آلودگی محصولات کشاورزی تهران نیز تصریح کرد: کمیته زیست محیطی شورا، سازمان میادین تره بار، وزارت کشاورزی و وزارت بهداشت جلسات مشترکی را در این خصوص برگزار کرده اند و این موضوع در حال بررسی است.


نظر شما