به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، احمد صادقی پس از حضور موفق در پستهای مدیرکلی راه و ترابری اردبیل و هرمزگان و حضور در معاونت عمرانی استانداری هرمزگان روز گذشته پس از معارفه به عنوان مدیرعامل جدید شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران منصوب شد.
پس از انتخاب کابینه دولت دهم و رای اعتماد نمایندگان مجلس به وزیران، عبدالعلی صاحب محمدی، استاندار هرمزگان و احمد صادقی معاون عمرانی استانداری هرمزگان دو گزینه حضور در معاونتهای وزارتخانه های راه و ترابری و مسکن و شهرسازی بودند.
احمد صادقی روز گذشته در حالی به عنوان مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و معاون وزیر مسکن معرفی شد که هنوز پس از گذشته دو هفته از رفتن استاندار هرمزگان به وزارت راه و ترابری هنوز استاندار جدید استان انتخاب نشده است و محمد حسن پرآور معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان به عنوان سرپرست استانداری هرمزگان انتخاب شده است و باید همزمان امور معاونت سیاسی و امنیتی، معاونت عمرانی و امور کلان استان به عنوان جانشین استان هدایت کند.
نظر شما