به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت دیلی لوبو، این داستاننویس مطرح آمریکای لاتین در جمع دانشجویان و علاقمندان ادبیات حضور خواهد یافت و درباره تاریخ، فرهنگ و ادبیات و … این کشور سخن خواهد گفت.
عنوان سخنرانی فوئنتس "مکزیک به طور خلاصه" عنوان شده است و در آن به مسائل مختلف با تمرکز به فرهنگ و جامعه مکزیک (از آغاز پیدایش تا زمان کنونی) خواهد پرداخت.
امضاء کتاب از سوی این نویسنده، از دیگر برنامههایی است که پس از پایان سخنرانی انجام خواهد شد.
کارلوس فوئنتس در سال 1928 در پاناماسیتی به دنیا آمد. دوران کودکیش در واشنتگتن دی.سی و سانتیاگوی شیلی گذشت. فوئنتس در دانشگاه مکزیک و ژنو در رشته حقوق تحصیل کرد و به زبانهای انگلیسی و فرانسه تسلط کامل دارد.
فوئنتس علاوه نویسندگی به عنوان دیپلمات هم فعالیت کرده است و همچنین به صورت مرتب مقالاتی فرهنگی، سیاسی برای روزنامه اسپانیایی زبان "ال پاییس" مینویسد و یک منتقد سختگیر علیه آنچه وی فرهنگ و اقتصاد امپریالیسم میداند است.
وی در سال 1999 مدال افتخار بلیزاریو دومینکوئز را دریافت کرد.
از آثار فوئنتس که به فارسی برگردانده شده است میتوان به "مرگ آرتمیو کروز"( با ترجمه مهدی سحابی)،"پوست انداختن"، "آئورا" و "فوئنتس از چشم فوئنتس" ( با ترجمه عبدالله کوثری)، "خویشاوندان دور" (برگردان مصطفی مفیدی) و "آسوده خاطر" (با ترجمه محمدامین لاهیجی) اشاره کرد.
نظر شما