به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد رضا نقدی در همایش حماسه ماندگار سپاه محمد رسول الله (ص) که عصر امروز پنجشنبه با حضور حدود 25 هزار بسیجی از اقشار مختلف مردم، در مصلای تهران برگزار شد با تاکید بر اینکه باید به تحلیل جنگ نرم پرداخته شود عنوان کرد اکنون جنگ بر سر تصاحب انسانها و یارگیری است و کسی در این میدان پیروز است که بتواند قلوب را به طرف خود جلب کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایثار را نیاز امروز کشور خواند و گفت: عشق و ایثار امروز در مبارزه با نفس است.
وی با تاکید بر اینکه پایگاه ما مسجد و نماز است، افزود: بسیاری از دوستان شهید ما در حال نماز به خدا پیوستند.
سردار نقدی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم نگذاریم دشمن یارگیری کند باید به نماز و پایگاه های خود در مساجد تکیه کنیم، گفت: باید برای ورود به میدان جنگ نرم به اخلاق اسلامی توسل کنیم ، زیرا تنها انسانهای خوش اخلاق می توانند از یارگیری دشمن جلوگیری کنند.
نقدی در پایان گفت: امروز میدان، میدان مین نیست بلکه میدان جبهه جنگ نرم است و باید به خدا تمسک کنیم و بدانیم ادامه راه شهیدان در خودسازی و سازندگی است.
در ابتدای این همایش عباس جدیدی قهرمان جهانی کشتی و یوسف کرمی قهرمان جهانی تکواندو ؛ از اعضای بسیج ورزشکاران ؛ سخنرانی کردند .
نظر شما