پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۶:۲۲

دلنواز:

شهرداری کرج در رسیدگی به اطراف امامزاده ها کوتاهی می کند

شهرداری کرج در رسیدگی به اطراف امامزاده ها کوتاهی می کند

استان تهران - خبرگزاری مهر: مسئول واحد فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کرج گفت: شهرداری کرج در زمینه رسیدگی به فضای اطراف امامزاده های این کلانشهر کوتاهی می کند که این امر نیازمند اصلاح است.

حجت الاسلام یعقوب دلنواز در گفتگو با خبرنگارمهر در کرج افزود: شهرداری باید بهترین امکانات خود را برای نظافت اطراف امامزاده ها بگذارد اما در این زمینه به وظایف خود عمل نکرده است.

وی ادامه داد: نظافت فضای داخل امامزاده ها بر عهده اداره اوقاف است و شهرداری باید در خصوص نظافت اطراف امامزاده ها وظیفه خود را انجام دهد.

این مسئول بیان کرد: شهرداری وظیفه دارد که شستشوی اطراف امامزاده ها و رسیدگی به وضعیت درختان اطراف را به عهده بگیرد درحالیکه در این زمینه شاهد عملکرد خوبی از سوی شهرداری کرج نبوده ایم.

دلنواز اظهار داشت: امامزاده ها در عین معنوی و مذهبی بودن، یک فضای اجتماعی نیز به شمار می آیند و روزانه دهها هزار نفر از مردم کرج وقت خود را در امامزاده ها به انجام امور معنوی می گذرانند که این امر، ضرورت توجه بیشتر شهرداری کرج به رسیدگی به اطراف این مکانها را افزایش می دهد.

وی خاطرنشان کرد: در شهر کرج چند امامزاده وجود دارند که همه آنها کم و بیش با مشکل یادشده درگیر هستند.

این مسئول یادآور شد: بهبود وضعیت فضاهای معنوی و مذهبی در کرج نیازمند تعامل همه دستگاههای ذیربط است و شهرداری نیز در این زمینه وظیفه مهمی به عهده دارد.

مرحله استانی مسابقات قرآنی در کرج برگزار شد

دلنواز در بخش دیگری از سخنان خود نیز بیان کرد:‌ مرحله استانی مسابقات قرآنی در کرج برگزار شد که این زمینه شرکت کنندگان خواهر و برادر شرکت داشتند.

وی ادامه داد: این مسابقات با حضور شرکت کنندگانی از کرج، رباط کریم، شهریار، شهر قدس، ساوجبلاغ، اشتهارد و جنوب غرب تهران برگزار شد و 120 شرکت کننده خواهر و 120 شرکت کننده برادر در آن حضور داشتند.

این مسئول عنوان کرد: مسابقات یادشده در دو بخش زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار شد و در مجموع 75 نفر در رشته های مختلف برنده شدند.

مسئول امور فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه کرج اظهار داشت: این مسابقات در هفت رشته برگزار شد که دو و نیم جزء، پنج جزء و 10 جزء بخشی از آن بود.

وی افزود: همچنین مسابقه یادشده در دو بخش کلی حفظ و غیرحفظ برگزار شد.

دلنواز خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در خصوص اطلاع از رتبه خود باید در اسرع وقت با اداره اوقاف و امور خیریه کرج تماس بگیرند.

وی یادآور شد: برگزاری مراسمهای مختلف در زمینه گرامیداشت ایام معنوی و مذهبی سال اعم از ولادتها و شهادتها و برگزاری مراسمی که با دعا همراه است از وظایف بخش امور فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه است.

کد خبر 991699

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha