به گزارش خبرنگار مهر در نمین، حجت الاسلام خلیل ربیعی عصر سه شنبه در همایش مداحان و شعرای مذهبی نمین اظهار داشت: اگر بتوانیم ساحت دین و آیینهای آن را از خرافه و واهی گری دور کنیم، اعتماد و باور مردم را به ذات و چهره دین تحکیم خواهیم بخشید.
وی با بیان اینکه در آیینها و عزاداری های محرم نباید برخی حوادث ساختگی ملعبه دست عدهای مداح و شاعر قرار گیرد، افزود: حقیقت گویی در حادثه کربلا بی شک ظرفیت باورپذیری آن را در نزد عامه مردم بالا خواهد برد.
امام جمعه نمین با دعوت از مداحان و شعرا و نیز خطبای مجالس ماه محرم نسبت به بیان حقایق و واقعیتهای تاریخی عاشورا اضافه کرد: باید مردم را از شبهات در دین دور کرد و حقایق انکار ناپذیر آن را به چهرهای زیبا و عامه پسند بیان کرد.
وی فعالیت هیئتهای مذهبی را کار فرهنگی و دینی ارزشمند عنوان کرد و بیان داشت: اگر هیئتهای مذهبی و فعالان در این مراسمها اخلاص را در عمل و کردار خود مد نظر قرار ندهند، هیچ نتیجهای از عزداریها به ویژه عزاداری عاشورا و پیام کربلا به دست نخواهد آمد.
ربیعی دست زدن به اعمالی چون قمهزنی، علم گردانی و علم جوشی را از جمله اعمال خرافی در ایام محرم دانست و تصریح کرد: در هیچ کجای دین نیامده است که عزادار باید با صدمه به خود عشق و ارادت را به اهل بیت نشان دهد.
وی با بیان اینکه باید با متانت عرض ارادت و عشق به ائمه را نشان داد، متذکر شد: به جای پرداختن به چنین خرافههایی باید پیام عاشورا و محتوای این نهضت پایدار به صورت شفاف و روشن به مردم بیان شود تا ضمن حفظ شأن مجالس عزاداری، ادب و احترام دستگاه حسینی نیز حفظ شود.
نظر شما