به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 14 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد. در ابتدای تمرین امروز صمد مرفاوی پنج دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و از آنان خواست با توجه به اهمیت دیدار با فولاد خوزستان تمرینات خود را جدیتر انجام داده و با تمام توان آماده دیدار با فولاد شوند.
واعظ آشتیانی، مدیرعامل باشگاه استقلال تهران همچون چند روز گذشته در تمرین امروز آبی پوشان نیز حضور داشت و نظارهگر تلاش بازیکنان این تیم بود.
به غیر از بازیکنان اخراجی، بیژن کوشکی، وحید طالب لو و رینالدو در تمرین امروز غایب بودند. ظاهرا مصدومیت علت غیبت طالب لو و کوشکی بوده است.
در حین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران هواداران این تیم یک نفر که کلاه قرمز بر سر داشت و روی خود را پوشانده بود را از ورزشگاه بیرون انداختند. هواداران استقلال علیه این تماشاگر شعار می دادند و وی را جاسوس می خواندند.
تمرین امروز تیم استقلال با دویدن بازیکنان دور زمین آغاز شد. آنها حدود 5 دقیقه دویدند و با کارهای سرعتی و انجام حرکات کششی زیر نظر راینر کرافت آماده کار با توپ شدند. فوتبال تحت فشار و مرور کارهای تاکتیکی بخش عمده و پایانی تمرین امروز تیم استقلال را تشکیل می داد.
تیم فوتبال استقلال تهران آخرین تمرین خود پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان را ساعت 14 فردا در ورزشگاه دستگردی برگزار خواهد کرد و ساعت 17 تهران را به مقصد اهواز ترک می کند.
صمد مرفاوی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از پایان تمرین برای شرکت در نشست کمیته انضباطی به سرعت ورزشگاه دستگردی را ترک کرد.
بیماری ناصر حجازی سوژه گفتگوی بازیکنان در تمرین امروز بود. آنها که نگران شرایط جسمانی سرمربی و بازیکن پیشین تیم استقلال بودند، از هم شرایط جسمانی او را جویا می شدند.
نظر شما