۱ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۰۷

شهریاری در گفتگو با مهر:

وزارت بهداشت به دانشگاهها مجوز دستیار مناطق‌ محروم بدهد

وزارت بهداشت به دانشگاهها مجوز دستیار مناطق‌ محروم بدهد

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای ماندگاری نیروی پزشک عمومی و متخصص در مناطق محروم گفت: وزیر بهداشت درباره اعطای مجوز به دانشگاهها برای پذیرش دستیار تخصصی از پزشکان بومی قول بررسی و همکاری داده اند.

دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری هفتاد و دومین نشست شورای آموزش پزشکی تخصصی و مباحث مطرح شده افزود: ممکن است کشور ما از نظر تعداد پزشک در حد مناسبی باشد اما از نظر توزیع عادلانه پزشک وضعیت مناسبی نداریم که چاره این کار نیز برنامه ریزی برای ماندگاری نیروهای بومی در مناطق محروم است.

وی با اشاره به تجربه خود در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حل معضل ماندگاری نیروی متخصص گفت: ما در آن زمان اضافه بر ظرفیت موجود در دوره های دستیاری، مجوزی از وزارت بهداشت دریافت کردیم که پزشکان بومی را در دوره های دستیاری پذیرش می کردیم و این گروه در حال حاضر نیز در منطقه ماندگار شده اند.

راه ماندگاری پزشکان در شهرهای کوچک و محروم حقوق بالا نیست

شهریاری اظهار داشت: در استانهای محروم نظیر سیستان و بلوچستان اکثر نیروهای ماندگار ما از افراد بومی آن مناطق هستند و باید به این نکته توجه کنیم که جاذبه ماندگاری تنها با پول و حقوق های بالا ایجاد نمی شود.

انتقاد از وضعیت پرداخت های پزشکان در شهرهای بزرگ

وی با انتقاد از وضعیت پرداخت های پزشکان در شهرهای بزرگ و از جمله تهران گفت: مولفه‌هایی نظیر ارائه تسهیلات ویژه، خدمات، اعتبارات، امکانات و ایجاد جاذبه برای جذب افراد غیربومی چندان موثر نیست زیرا درآمد در این استانها قابل مقایسه و رقابت با شهرهای بزرگی مثل تهران نیست.

پیشنهاد مجلس به وزارت بهداشت برای ایجاد سهمیه ای مازاد در دوره های دستیاری

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما به وزارت بهداشت و شورای آموزش پزشکی و تخصصی پیشنهاد کرده ایم که با اعطای مجوز به دانشگاهها از میان پزشکان بومی همان مناطق، سهمیه ای مازاد تعریف کنند تا این گروه در دوره های دستیاری پذیرش شوند.

وی اضافه کرد: وزارت بهداشت می تواند با اخذ تعهد و تمهیداتی از جمله نگهداشتن مدارک این گونه افراد در نزد خود، معضل فعالیت احتمالی این افراد را در خارج از استان رفع کند. به این ترتیب مشکلات مردم مناطق محروم از نظر تامین بهداشت و سلامت آنان رفع می شود.

شهریاری خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت نیز با این موضوع موافق است و قول مساعد داده است تا این موضوع در شورای آموزش پزشکی پیگری شود و دیگر نیازی به طرح آن در مجلس شورای اسلامی و تدوین قانون به خصوص در این زمینه نیست.

کد خبر 1004923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha