پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۳۷

شاکری در گفتگو با مهر:

بهترین شیوه برای حل و فصل اختلافات مراجعه به قانون است

بهترین شیوه برای حل و فصل اختلافات مراجعه به قانون است

یک عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بهترین شیوه را برای حل و فصل اختلافات در کشور مراجعه به قانون خواند و تاکید کرد که کسانی که با بازگشت به دایره نظام می توانند مانع ادامه اختلافات شوند باید هر چه سریعتر این کار را انجام دهند.

مجتبی شاکری عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درجمع مردم قم تاکید کرد : اگر قانون فصل الخطاب باشد و مر قانون اجرا شود جایی برای سلیقه ها و پیشنهاداتی که برخی برای رفع اختلافات مطرح می کنند باقی نخواهد ماند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب از ابتدا جریان فتنه را کنترل کرده و از غبار آلودگی و مختلط شدن گناهکاران و بی گناهان جلوگیری کردند و در فرمایشات خود به لزوم توجه به روشنگری و بصیرت پرداختند.

شاکری بهترین شیوه حل و فصل اختلافات را رجوع به قانون دانست و گفت: به دلیل ادامه اختلافات تا کنون هم دچار خسارتهای بزرگی شده ایم به گونه ای که شعار "استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی " مورد خدشه قرار گرفت .

این عضو جمعیت ایثارگران تصریح کرد: در جریان اغتشاشات اخیر اتهام تقلب به نظام زده شد و کشورهای غربی در امور کشورمان مداخله کردند و گروهکها میدان دار شدند لذا به نظر می رسد کسانی که با بازگشت به دایره نظام می توانند مانع ادامه اختلافات شوند باید هر چه سریعتر این کار را انجام دهند و انتشار بیانیه ها را متوقف سازند.

وی خاطرنشان کرد: ریختن مردم به کف خیابانها مسئولیت اغتشاشات را به گردن کسانی می اندازد که کلید این رفتارها را زدند.

کد خبر 1014558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha