به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه بررسی طرح های آمایش صنعت و معدن استان، اظهار داشت: صاحبان طرح های آمایش صنعت و معدن باید هرچه سریعتر نسبت به پیگیری روند پروژه خود به سازمانها و دستگاه های مرتبط مراجعه کنند در غیر اینصورت سازمان صنایع و معادن باید طرح دیگری را جایگزین آن کند.
هاشمی تأکید کرد: کارشناسان سازمان صنایع و معادن باید بصورت دقیق و کارشناسانه روند پیشرفت این طرح ها را پیگیری کنند و هرسه روز یکبار گزارش خود را به استانداری ارسال نمایند.
طرح های آمایش صنعت وم عدن استان کرمانشاه 28 طرح است
در ادامه کیومرث فروتنی رییس سازمان صنایع و معادن استان با ارائه گزارشی از وضعیت طرح های آمایش صنعت و معدن در استان عنوان داشت: کل طرح های آمایش استان 28 طرح با سرمایه گذاری هفت هزارو500 میلیارد ریال است که از این تعداد 21 طرح با سرمایه گذاری 11 هزارو 120 میلیارد ریال در کارگروه به تصویب رسیده است.
وی افزود: از طرح های مصوب شده در کارگروه 20 طرح به بانک صنعت و معدن و یک طرح به بانک ملی جهت بررسی و دریافت تسهیلات معرفی شده اند که از این تعداد 3 طرح توان صنعت نوین زاگرس ، بهستون الیاف غرب والیاف پلی استر سهند در مجموع با سرمایه گذاری 711 میلیارد ریال در بانک صنعت و معدن به تصویب رسیده است.
فروتنی از مهمترین طرح های کلان آمایش صنعت و معدن به تناسب مبلغ سرمایه گذاری صورت گرفته را که هم اکنون پیشرفت قابل توجهی داشته اند شرکت پلیمر کرمانشاه با سه هزارو200 میلیارد ریال سرمایه گذاری با پیشرفت 75 درصد،شرکت سیمان سامان با سرمایه گذاری دو هزارو 100 میلیارد ریال با 90 درصد پیشرفت،شرکت کاشی کاژه با سرمایه گذاری 400 میلیارد ریال با 95 درصد پیشرفت،شرکت پاک مایه با سرمایه گذاری 180 میلیارد ریال با 95 درصد پیشرفت و شرکت چرخ معارف با سرمایه گذاری 280 میلیارد ریال با 70 درصد پیشرفت فیزیکی ذکر کرد.
نظر شما