به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، رئوفی نژاد بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان زنجان افزود: نوسان قیمت اقلام غیراساسی بر وی بازار چندان تاثیرگذار نیست و نوسان قیمت اقلام اساسی تا یک ماه قبل و بعد از عید، مردم را دچار سردرگمی می کند.
وی با اشاره به اینکه تأمین میوه شب عید یک موضوع استراتژیکی برای کشور است، ادامه داد: به دلیل حساسیت موضوع میوه شب عید، باید نظارت دقیقی بر قیمت این میوه ها صورت گیرد و نحوه توزیع میوه شب عید نیز باید مدنظر قرار گیرد.
استاندار زنجان با بیان اینکه وضعیت جمعه بازار زنجان مناسب اسفبار است، ادامه داد: باید در زمینه این جمعه بازارها که در دو منطقه شهر برپا می شود نظارت بهداشتی، قیمتی و امنیتی صورت گیرد.
همچنین مدیرعامل سازمان همیاریهای شهرداری زنجان گفت: این سازمان اقدام به خرید و ذخیره سازی سه هزارتن سیب از باغداران زنجانی کرده است قسمتی از این میزان برای صادرات استان و مابقی نیز برای تامین تعهدات دو هزار تنی سیب کشور و 500 تن نیز برای خود استان در نظر گرفته شده است.
احمدیان با بیان اینکه استان زنجان به عنوان منبع تامین بازار سیب کشور معرفی شده است، افزود: بالاترین قیمت کشوری سیب به دلیل کیفیت آن، متعلق به استان زنجان با قیمت هرکیلو هزار و 100 تومان است.
نظر شما