صمد مرعشی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این حق بیمه بصورت اقساط در فاز اول دو میلیارد ریال به حساب بیمه تامین اجتماعی ریخته می شود و بقیه که شش میلیارد ریال است بصورت 500 میلیون ریالی پرداخت خواهد شد.
در حال حاضرتولید سالانه معدن زغال سنگ سنگرود بین 20 تا 25 هزار تن در سال است و از سوی تعداد کارگران معدن سنگرود از سه هزار و 500 نفر به کمتر از 600 نفر کاهش یافته است.
این معدن ابتدا توسط بخش خصوصی با ذخیره قطعی 105 هزار و 600 تن کشف شد و در اواخر سال 1342 پروانه بهره برداری به نام شرکت تاش برای آن صادر شد. در سال 1346 این معدن به شرکت ملی ذوب آهن ایران واگذار شد.
در سال 1347 و 1348عملیات اکتشاف جهت مشخص کردن چینه بندی قشر زغال سنگ دار صورت گرفت که در جریان این پی جویی یک رگه اصلی قابل کار مشخص شد و از زمستان 1348 برنامه اصلی امور اکتشافی توسط زمین شناسان ایرانی و با استفاده از نظرات کارشناسان روسی آغاز شد.
برخی کارشناسان و صاحبنظران در خصوص اهمیت زعال سنگ معتقدند، امروز در دنیا به ازای هر 1000 دلار تولید، 1.7بشکه نفت مصرف می شود از اینرو می توان زغال سنگ را به عنوان یکی از صنایع مهم انرژی در کنار گاز و نفت بسیار با اهمیت دانست.
زغال سنگ به غیر از سوخت نیروگاههای برق و کک برای مصرف کارخانههای فولادسازی، همچنین در مصارف دارویی، غذایی، رنگ پارچه و محافظ چوب مورد استفاده قرار می گیرد.
گازهای متان و دی اکسید کربن متصاعد شده در برخی کارخانه های کک سازی برای تولید گازها و پخت مواد به کار می روند و از خاکستر زغال سنگ به عنوان مواد افزودنی در بتن و نیز در زیرسازی جاده ها استفاده می شود.
معدن سنگرود در فاصله 128 کیلومتری جنوب شهرستان رشت و حدود 30 کیلومتری شمال شرقی لوشان قرار دارد.
نظر شما