رگولاتورها بر کارشکنی مخابرات نظارت کنند/ رقابت نابرابرPAPها و مخابرات

رگولاتورها بر کارشکنی مخابرات نظارت کنند/ رقابت نابرابرPAPها و مخابرات

کارشناس فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه واگذاری اینترنت از سوی مخابرات انحصار طلبی در حوزه IT را موجب می شود گفت: رگولاتورها باید همانند شرکتهای PAP بر عملکرد شرکت مخابرات نیز نظارت داشته باشد تا مانع کارشکنی های این شرکت شوند.

بهمن برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه رقابت شرکت مخابرات و شرکتهای PAP غیرمنصفانه است افزود: از آنجا که شرکتهای PAP توانایی رقابت با شرکت مخابرات را ندارد این رقابت یک رقابت نابرابر است چرا که شرکت مخابرات با دارا بودن کلیه امکانات مخابراتی فرصت ارائه خدمات را از شرکتهای PAP می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات کلیه امکانات مخابراتی را در اختیار دارد خاطرنشان کرد: شرکتهای PAP برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ابتدا باید جهت رانژه کردن خطوط تلفن اقدام کند. رانژه کردن (تغییر مسیر زوج سیم تلفن منزل مشترک) از طریق MDF های مراکز مخابرات صورت می گیرد و باعث می شود کابل تلفن مشترک از تجهیزات شرکت سرویس دهنده اینترنت پرسرعت عبور کرده و امکان دریافت اینترنت در کنار مکالمات صوتی بر روی خطوط تلفن برای مشترکان را فراهم کند. به این ترتیب این شرکتها خدمات لازم در این زمینه را از شرکت مخابرات دریافت می کنند.

برزگر ارائه اینترنت پرسرعت از سوی مخابرات را ایجاد انحصارطلبی در حوزه IT کشور دانست و اظهار داشت: شرکتهای PAP بر اساس پروانه ای که از سوی رگولاتوری (سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) اعطا شد اقدام به واگذاری خدمات لازم در حوزه IT کردند.

وی با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات نیز باید ملزم به رعایت قواعدی باشد خاطرنشان کرد: برای این منظور لازم است تا از سوی رگولاتورها نظارتی بر عملکرد شرکت مخابرات صورت گیرد تا مانع کارشکنی های این شرکت شود.

کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به سهم بخش خصوصی در واگذاری اینترنت پرسرعت در برنامه چهارم یادآور شد: در برنامه چهارم توسعه طبق اصل 44 سهم بخش خصوصی در واگذاری اینترنت پرسرعت یک میلیون و 270 هزار پورت درنظر گرفته شد. این میزان سهم برای بخش خصوصی در راستای خصوصی سازی و مشارکت بخش خصوصی در این حوزه بوده است.

کد خبر 1028962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha