مهندس بهرام صناعی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درخصوص وضعیت ذخیره آبی در کشور، گفت: وضعیت بارندگی در کشور امسال نسبت به سال گذشته بهتر بوده است.
این اظهارات از سوی صناعی در حالی عنوان می شود که چندی پیش، پرویز رضازاده، مدیرکل اداره پیش بینی هوای کشور نسبت به کاهش آب سفره های زیرزمینی هشدار داده و گفته بود که "در 15 سال گذشته به دلیل نیاز آبی حداکثری، عمق برداشت آب از سفره های زیر زمینی از 50 متر به 300 متر رسیده و می توان گفت که این منابع به حداقل خود رسیده اند."
رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به ذخیره بارندگی امسال نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، گفت: وضعیت ذخیره آبی در پشت سدهای کشور بر اساس گزارش وزارت نیرو، وضعیت مطلوبی دارد.
به گفته صناعی، وضعیت بارندگی در 15 استان کشور بالاتر از حد طبیعی بوده و در هفت استان نیز در حد نرمال بارندگی داشته ایم.
رئیس سازمان هواشناسی کشور با عنوان این مطلب که نمی توان تحلیل درست و دقیق از خشکسالی در چند ماه آینده داشت، افزود: در حال حاضر پیش بینی های کوتاه مدت این سازمان برای 14 روز آینده است.
نظر شما