محمد رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: این محصول به صورت نانوپودر به کار می رود که پس از آنالیز گازهای هوا، اکسیژن را به دستگاه اکسیژن ساز منتقل می کند.
وی با اشاره به تولید نمونه های اولیه این محصول با حمایت های پارک فناوری آذربایجان شرقی گفت: طی سه ماه گذشته که این شرکت در مرکز رشد پارک مستقر شده است پس از بهینه سازی پارمترهای شرایط سنتز، نمونه آزمایشگاهی زئولیت نانوساختاری به چند واحد بیمارستانی ارائه می شود تا به مرحله پایلوت و تولید صنعتی برسد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علمی و فناوری آذربایجان شرقی با اشاره به بازار خوب این محصول نانویی در کشور گفت: برخلاف بسیاری از محصولات نانویی، این محصول کاربرد بسیاری در بیمارستانها دارد که همین مسئله موجب شده است از سوی مراکز درمانی سفارشات خوبی داشته باشیم.
وی در ادامه شرکت تولید کننده این محصول نانویی را تنها شرکت نانوفناوری مستقر در پارک عنوان کرد و گفت: پس از برگزاری سمینارهای تخصصی و جشنواره ایده های برتر در شهرهای استان درخواست استقرار شرکتهای حوزه فناوری نانو افزایش یافته است به طوری که سال آینده زمینه استقرار 10 شرکت نانوفناور در 5 مرکز اقماری پارک فراهم خواهد شد.
رضوانی حمایت های پارک برای این گونه شرکت ها را بیشتر در زمینه تجاری سازی محصولات نانویی عنوان کرد و گفت: با برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه های آشنایی با قوانین بازار و بازاریابی، شرکتهای حوزه فناوری نانو را با نحوه تجاری سازی محصولات نانویی آشنا می کنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای تجاری سازی محصولات نانویی اعتباری بالغ بر 20 میلیون تومان را برای هر شرکت در نظر گرفته ایم.


نظر شما