حجتالاسلام نجف لکزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با بیان اینکه دستیابی به تحول مطلوب در حوزه بدون برنامهریزی امکان پذیر نیست، اظهار داشت: در شرایط کنونی مجریان تحول در حوزه باید با برنامهریزی منسجم، اهداف بلند مدت را مد نظر خود قرار دهند و البته در دوره زمانی کوتاه مدت، با تلاشهای خستگی ناپذیر خود بسترها و زیر ساختهای تحول را آماده کنند.
وی اضافه کرد: به اعتقاد بنده چنانچه مجریان تحول در حوزه دارای یک برنامه بلندمدت و جامع باشند تحقق تحول با توجه به رسالت اصلی حوزه در امر تبلیغ دین، امری میسر خواهد بود، البته در این خصوص ضرورت آسیب شناسی مسأله بسیار مهمی است که نباید به هیچ وجه نادیده گرفته شود.
رئیس پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی قم با اشاره به نقش مهم حوزویان در ایجاد تحول گفت: بدنه حوزه به جهت این که در عرصه تصمیم سازی برای مدیران حوزه به عنوان تصمیم گیران اصلی در مقوله تحول نقش آفرینی میکنند از اهمیت خاصی برخوردارند.
وی افزود: حوزویان در همین خصوص باید بتوانند با مطالبه و به ویژه پیگیری خود، بستر فرهنگی لازم برای شکل گیری تحول در درون حوزه را فراهم کنند.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی قم دستیابی به تحول مطلوب در حوزه علمیه را منوط به برنامهریزی منسجم دانست.
کد خبر 1057848
نظر شما