پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ فروردین ۱۳۸۹، ۱۱:۱۷

احمدی به مهر خبر داد:

کمیسیون امنیت ملی پنجشنبه از نیروگاه بوشهر بازدید می کند

کمیسیون امنیت ملی پنجشنبه از نیروگاه بوشهر بازدید می کند

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پنجشنبه این هفته از نیروگاه اتمی بوشهر دیدن می کنند.

محمود احمدی بیغش در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اعلام این خبر یادآور شد: پیش تر اعلام شده است که نیروگاه اتمی بوشهر تابستان راه اندازی خواهد شد بر این اساس نمایندگان قرار است روز پنجشنبه از این نیروگاه دیدن کنند تا مشخص شود هم اکنون این نیروگاه در چه مرحله ای قرار دارد و آیا امکان راه اندازی آن تا تابستان وجود دارد یا خیر.

نماینده شازند اضافه کرد: دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی از نیروگاه بوشهر با حضور مسئولان سازمان انرژی اتمی صورت خواهد گرفت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: نمایندگان در بازدید از نیروگاه اتمی بوشهر در جریان آخرین وضعیت راه اندازی این نیروگاه قرار خواهند گرفت.

کد خبر 1061424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha