۲۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۴۱

سید مهدی صادق:

اطراف حرم "سید جلال الدین اشرف " آستانه اشرفیه بافت فرسوده شناخته شد

اطراف حرم "سید جلال الدین اشرف " آستانه اشرفیه بافت فرسوده شناخته شد

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر گفت: اطراف حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف از سوی وزیر مسکن و شهرسازی به عنوان بافت فرسوده شناخته شده است.

سید مهدی صادق در گفتگو با خبرنگار مهر بر لزوم توسعه و بازسازی بافت قدیمی و فرسوده اطراف حرم مطهر "سید جلال الدین اشرف" این شهرستان تاکید کرد و اظهار داشت: آستانه اشرفیه اولین شهر مذهبی استانهای شمالی و همجوار و همچنین چهارمین شهر مذهبی گردشگری کل کشور شناخته شده است.

وی با اعلام اینکه بافت شهری اطراف حرم مطهر سید جلال الدین اشرف همزمان با رشد شهری توسعه نیافته است، افزود: در سفر دور دوم رئیس جمهوری به گیلان، آستانه اشرفیه بعنوان پایلوت و پایگاه مذهبی استان گیلان تعریف شده است از این رو باید بافت قدیمی و فرسوده اطراف حرم هرچه سریعترساماندهی شود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندرکیاشهر با اشاره به اینکه برای توسعه و ساماندهی بافت قدیمی و فرسوده اطراف حرم مطهر 150 واحد مسکونی باید خریداری شود، بر لزوم حمایت ویژه مسئولان از سرمایه گذاران این طرح تاکید و یاد آورشد: هم اکنون یک قرارداد سه جانبه بین مسکن و شهرسازی استان، استانداری گیلان و شهرداری آستانه اشرفیه منعقد و مقرر شده هریک برای شروع اجرای طرح 10 میلیارد ریال اعتبار اختصاص دهند و به تناسب پیشرفت پروژه اعتبارات بعدی تخصیص تا این طرح به اتمام برسد.

کد خبر 1101713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha