به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی بهروش در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورا خطاب به استاندار مبنی براینکه مدتها است درخواست کردیم تا دیداری با شما داشته و در خصوص مسائل صحبت کنیم اما نشد، گفت: شرایطی فراهم نشد تا خدمت استاندار برسیم تا در جهت رفع نارسایی های شهرمان از همفکری وی استفاده کرده و در این جهت گام های موثری برداریم.
بهروش با اشاره به موضوع انتقال زندان ساری به روستای تیرکلا و خریداری آن به قیمت بیش از 37 میلیارد ریال از سوی شهرداری ساری گفت: علیرغم اینکه مقرر شد اداره کل زندانهای مازندران حداکثر تا تاریخ پانزدهم بهمن ماه 86 نسبت به تخلیه محل فعلی زندان و تحویل آن به شهرداری اقدام کند، هنوز این جابه جایی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به احداث کارخانه کمپوست در ساری و توضیح کامل روند انجام امور آن از آغاز تاکنون گفت: اگرچه قرار شد کارخانه کمپوست در شهرهای ساری، قائمشهر، تنکابن و بهشهر احداث شود اما سرانجام به دلایل مختلف نام ساری از فهرست جذب تسهیلات حذف شد و بجای آن قائمشهردر این لیست لحاظ شد همچنین با صرف هزینه ای بیش از دو میلیارد تومان کارخانه کمپوست برای ساری خریداری شد که به قائمشهر انتقال یافت.
بهروش با اشاره به اعتراضات اهالی محل دفن زباله ها گفت: آقای استاندار مردم چشم یاری به شما دوخته اند و انتظار دارند با توجه به شناختی که شما به شهرستان ساری و هزینه های سرسام آور حمل زباله 250 تنی که سالانه حدود 25 میلیارد ریال است، آنها را یاری کنید.


نظر شما