پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۵۰

در دو محور ترویجی و پژوهشی؛

سومین جشنواره علامه حلی(ره) در قم برگزار می‌شود

سومین جشنواره علامه حلی(ره) در قم برگزار می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: سومین جشنواره علامه حلی(ره) توسط معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در دو محور ترویجی و پژوهشی در قم برگزار می‌شود.

 به گزارش خبرنگار مهر در قم، دبیر جشنواره علامه حلی (ره) بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام فراخوان آثار پژوهشی طلاب جوان سراسر کشور گفت: سومین جشنواره علامه حلی(ره) در دو محور آثار ترویجی و پژوهشی و در قالب مقاله، کتاب و پایان‌نامه برگزار می‌شود.

حجت الاسلام دکتر مجتبی گودرزی اظهار داشت: سومین جشنواره علامه حلی(ره) توسط معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، در راستای گسترش فرهنگ پژوهش و تقدیر از پژوهشگران جوان حوزه‌های علمیه سراسر کشور‌، در یازده گروه علمی و یک بخش ویژه برگزار می‌شود.

وی تفسیر و علوم قرآنی فقه و حقوق اسلامی، کلام‌، علوم حدیث‌، اصول فقه‌، فلسفه اخلاق و تربیت، تاریخ اسلام و منطق، ادبیات علوم انسانی را از موضوعات فراخوان سومین جشنواره علامه حلی(ره) برشمرد و گفت: موضوعات پژوهشی در بخش ویژه متناسب با پایه‌های علمی طلاب می باشد.

دبیر سومین جشنواره علامه حلی(ره) با بیان اینکه این جشنواره در سه استان مشهد، تهران و اصفهان به صورت استانی برگزار می‌شود افزود: نفرات برگزیده در جشنواره استانی به جشنواره مرکزی معرفی و در انجا با نفرات برتر مجددا رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه از 70 نفر از طلاب برگزیده در بهمن ماه مورد تجلیل قرار می‌گیرند اظهار داشت: امسال پیش بینی می‌شود تعداد آثار ارسالی به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده نسبت به سال گذشته کمتر باشد.

ارسال 2400 اثر به دبیرخانه جشنواره

گودرزی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد 2400 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد عنوان کرد: کمتر جشنواره‌ای در ایران با این حجم اثار ارسالی روبه رو می‌شود.

دبیر سومین جشنواره علامه حلی(ره) ادامه داد: از این تعداد آثار ارسالی 2225 اثر توسط برادران و 164 اثر نیز مربوط به خواهران است.

وی به شرایط مربوط به آثار ارسالی اشاره کرد و گفت: باید آثار علمی با محتوای پزوهش تألیف تصحیح و ترجمه و در قالب مقاله‌، کتاب و پایان نامه باشد.

دبیر سومین جشنواره علامه حلی(ره) در ادامه به شرایط پدید اورندگان آثار اشاره کرد و افزود: طلاب شرکت کننده باید در یکی از سطوح یک تا سه حوزه‌های علمیه برادران و خواهران مشغول به تحصیل باشند و حداکثر سن طلاب نیز باید 34 سال باشد.

وی در خصوص ارزیابی آثار ارسالی اظهار داشت: ارزیابی آثار در دو مرحله اجمالی و تفصیلی صورت می‌گیرد که بعد از تأیید در بخش اجمالی که توسط 8 نفر از کارشناسان متخصص صورت می‌گیرد اثر وارد بخش تفصیلی شده و در این قمت در دو مرحله ارزیابی می شود.

گودرزی با بیان اینکه برگزیدگان جشنواره، جهت استفاده از تسهیلات پژوهشگران به معاونت پژوهش‌ حوزه‌های علمیه معرفی می‌شوند ادامه داد: مطالب آثار برگزیده نیز در فصل نامه پژوهشگران جوان به چاپ خواهد رسید.

کد خبر 1139061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha