پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۳۸

اسلالوم قهرمانی جهان/

سی و ششمی بهترین عنوان قایقرانان ایران در رقابتهای جهانی

سی و ششمی بهترین عنوان قایقرانان ایران در رقابتهای جهانی

دومین روز از رقابت‌های قایقرانی اسلالوم قهرمانی جهان در اسلوونی با کسب عنوان سی و ششم برای نماینده ایران در کانوی دونفره دنبال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای قایقرانی اسلالوم قهرمانی جهان با حضور 300 قایقرانی از 46 کشور جهان از روز گذشته در پایتخت اسلوونی آغاز شده است که نمایندگان کشورمان در اولین روز این مسابقات در مواد کانوی یک نفره به مصاف حریفان جهانی خود رفتند.

در این روز مهدی نظری و همایون محمدپور در دو قایق در ماده کانوی یک نفره با 61 ورزشکار به رقابت پرداختند که در مرحله اول دور مقدماتی محمدپور چهل و چهارم و مهدی نظری هم در رده پنجاه و هشتم ایستد.

در مرحله دوم این ماده که صبح امروز در اسلوونی برگزار شد محمد‌پور در رده پنجاه و پنجم و مهدی نظری به عنوان قایق پنجاه و هفتم از خط پایان گذر کردند تا با احتساب دو مرحله از راهیابی به مرحله بعد بازبمانند.

در کانوی دو نفره هم تیم ایران با ترکیب بردیا مهرجو و امیر محمد فتاح پور به مصاف 42 قایق رفتند. تیم ایران در نهایت با وجود پیشی گرفتن از دیگر نمایندگان آسیا چون ازبکستان و چین و چین تایپه رده ای بهتر از سی و ششمی جهان را از آن خود نکرد.

کد خبر 1148700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha