۲۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۲۲

اردکانی: فیلم دینی رفتارهای نادرست اجتماعی را تصحیح می‌کند

اردکانی: فیلم دینی رفتارهای نادرست اجتماعی را تصحیح می‌کند

یک کارگردان معتقد است سینما ابزاری برای تاثیرگذاری است و اگر فیلم دینی موفق و پرمخاطب ساخته شود، می‌توان در تصحیح رفتارهای دینی و اجتماعی موثر بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، این نویسنده و کارگردان سینما در آستانه برگزاری ششمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش گفت: دین موضوعی فراگیر است، اگر مفهوم سینمای دینی را در نظر بگیریم باید به همه ادیان توجه کنیم. دین پدیده‌ای است که در همه شئون زندگی ما نقش دارد و نمی‌توانیم آن را از زندگی‌مان جدا کنیم.

وی ادامه داد: من با سطحی‌نگری در حوزه دین و سینمای دینی مخالفم. نباید سینمای دینی را به نمایش مسائل کلیشه‌ای و نماهایی از امامزاده‌ها و نماز خواندن شخصیت‌ها محدود کنیم. اینها بخشی از دین است اما همه آن نیست و سینما می‌تواند بخش‌های مختلف پدیده عظیمی به نام دین را به تصویر بکشد.

کارگردان "شور شیرین" افزود: سیما ابزاری قدرتمند و موثر برای تاثیرگذاری بر آرا و شکل‌دهی به افکار و سلایق مختلف است. سینمای غرب توانسته به حوزه‌های سخت و پیچیده وارد شود و فیلم‌هایی با موضوع‌های ماورایی بسازد. اما سینمای ایران برای پرداختن به این حوزه‌ها ضعیف است. ما باید تسلط و تبحرمان را برای پرداختن به مسائل دینی و معنوی در سینما بیشتر کنیم تا بتوانیم وارد این حوزه‌ها شویم و بر مخاطب تاثیر بگذاریم.

کارگردان فیلم سینمایی "به کبودی یاس" گفت: وظیفه سینما، آموزش و اطلاع‌رسانی نیست. سینما ابزاری برای تأثیرگذاری است و باید از این امتیاز استفاده کرد. اگر فیلم دینی موفق و پرمخاطبی ساخته شود ما می‌توانیم در تصحیح رفتارهای دینی موثر باشیم.

این نویسنده و کارگردان گفت: قالب فیلم سینمایی و داستانی به دلیل امتیازهایی که دارد برای تاثیرگذاری بر مخاطب در حوزه سینمای دینی موفق‌تر از فیلم کوتاه است، قالب مجموعه هم موفق‌تر از فیلم است. هر چه ابزاری که در اختیار می‌گیریم مؤثرتر باشد به نتیجه مطلوب‌تری می‌رسیم.

اردکانی ادامه داد: برای آن که جشنواره‌های موضوعی نتیجه مطلوب‌تر داشته باشند، بهتر است پیش از برگزاری آنها به تولید فیلم فکر کنیم، اگر در این حوزه‌ها فیلم به اندازه کافی ساخته شود هدف این جشنواره‌ها محقق شده است. رسیدن به نقطه مطلوب در بخش تولید آثار در جشنواره‌های موضوعی ما را برای رسیدن به اهداف‌مان یاری می‌دهد.

وی گفت: مسئولان و مدیران جشنواره رویش باید ببینند تا چه انداره به اهداف‌شان دست پیدا کرده و بعد از پنج دوره برگزاری، چقدر به افقی که مدنظر داشته‌اند نزدیک شده‌اند، آنها باید ببینند نتایج این حرکت فرهنگی چه بازخوردی داشته است.

کد خبر 1173951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha