پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۵۶

مرادیان خبر داد:

اختصاص 6 هزار میلیارد ریال به خوابگاه های دانشجویی خصوصی

اختصاص 6 هزار میلیارد ریال به خوابگاه های دانشجویی خصوصی

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس صندوق رفاه دانشجویی کشور گفت: شش هزار میلیارد ریال تسهیلات به خوابگاههای خصوصی ‌دانشجویی کشور اختصاص خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان مرادیان صبح جمعه در نشست با مسئولان دانشگاه مازندران در بابلسر افزود: اتحادیه تعاونی ها برای واگذاری به بخش خصوصی تشکیل  شده است و با دستور رئیس جمهور و شخص وزیر علوم،  از سال 90 اجرایی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: خوابگاههای دانشجویی که حاضرند به بخش خصوصی واگذار شوند با معرفی بخش خصوصی طبق ضوابط به صندوق رفاه دانشجویی کشور از تسهیلات بهره مند شوند.

وی یادآورشد: در مصوبه اول، ارایه تسهیلات بخش خصوصی وام با بهره 12 درصد مد نظر بوده که در حال حاضر با پیگیری های انجام شده ، این رقم به چهار تا هفت درصد براساس شرایط و مناطق جغرافیایی تغییر کرده است.

مرادیان، واگذاری خوابگاههای دانشجویی به بخش خصوصی را با نظارت دانشگاهها عنوان کرد و بیان داشت: تمام ساز و کار فرهنگی، امکانات آموزشی، مسایل رفاهی که از دغدغه های اساسی بوده در این خوابگاهها لحاظ می شود.

وی با اشاره به اینکه واگذاری خوابگاههای دانشجویی به بخش خصوصی در سال 69 مصوب و نیز در سال 81 آیین نامه آن نیز از سوی شورای پول و اعتبار مصوب شده است، ادامه داد: خوشبختانه با دستور رئیس جمهور موانع این مصوبه مدتی است که مرتفع شده است.

وی عنوان کرد: هردانشگاهی که بتواند 50 درصد از اعتبارات  احداث خوابگاهها را از طریق خیران و و درآمدهای اختصاصی  تامین کنند 50 درصد مابقی نیز از محل اعتبارات وزارتخانه تامین خواهد شد.

مرادیان همچنین افزدو: اختصاص بودجه ویژه برای خوابگاههای دانشجویی و سلف سرویس دانشگاه مازندران را در دستور کار قرار داد.

کد خبر 1194220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha