به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو در سومین سفر استانی هیئت دولت به سمنان در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی این استان از متخصصان و صاحبنظران زیرگروه های مختلف علوم انسانی دعوت کرد تا در بازنگری و اصلاح متون و سرفصل های درسی این رشته ها به معاونت آموزشی وزارت علوم یاری رسانند.
وی افزود: بازنگری در سر فصل دروس علوم انسانی به منزله حذف نظریات غربی نیست، بلکه باید تلاش کرد تا نظریات اسلامی و بومی نیز در سر فصل این دروس قرار گیرد به نحوی که امکان نقد نظریات غربی را فراهم کند.
وزیر علوم با قدردانی از نقش برجسته دانشگاهیان در نهم دی سال گذشته اظهار داشت: دانشگاهیان کشور نشان دادند که در مواقع حساسی همانند حماسه 9 دی ماه با وجود اختلاف سلیقه، همواره چشم به اشاره مقام عظمای ولایت دارند و در اطاعت از فرامین رهبری افسران و فرماندهان مقبولی هستند.
وی از دانشگاه به عنوان محل تضارب اندیشه ها یاد کرد و افزود: وظیفه دانشگاه کادرسازی برای نظام است و فارغ التحصیلان دانشگاه های ما باید طوری تربیت شوند تا با تخصصی توام با تعهد مسئولیت اداره کشور را به عهده گیرند.
دانشجو در پاسخ به سئوالی در خصوص ایجاد مراکز آموزش عالی جدید در استان سمنان گفت: ایجاد مراکز آموزش عالی جدید در جوار دانشگاه های فعلی این استان اصلا مقرون به صرفه نیست و از نظر ما ایجاد دانشکده های جدید در دانشگاه های فعلی قابل توجیه است و از آن حمایت می کنیم.
وی همچنین تقویت دانشگاه های موجود و افزایش کیفیت دانشگاه ها را از سیاست های اصلی وزارت علوم دانست و گفت: تقویت دانشگاه های موجود علاوه بر کاهش هزینه ها و افزایش بازدهی به حفظ شان و جایگاه دانشگاه و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی آن کمک زیادی می کند.
وزیر علوم همچنین با اظهار رضایت از حاکمیت فضای منطقی و عقلایی بر دانشگاه ها گفت: امیدوارم با گسترش فعالیت کرسی های آزاد اندیشی این روند همچنان تداوم یافته و دانشگاهیان همچون گذشته با عملکرد هوشمندانه خود، ضمن تبادل نظرات مختلف در فضای منطقی، سوء استفاده دشمن از محیط دانشگاه را ناکام بگذارند.
نظر شما