به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، محمد قلی ذوالفقاریان عصر سه شنبه در جلسه ستاد دهه فجر شهرستان سمنان با اشاره به بهره برداری 2 طرح بزرگ در این ایام گفت: بهره برداری از واحد های مسکن مهر شهرستان سمنان نیز در این دهه آغاز می شود.
به گفته وی، برای افتتاح این طرح ها از مقامات کشوری دعوت شده است که اطلاعات بیشتر افتتاح این طرح ها اطلاع رسانی خواهد شد.
معاون فرماندار سمنان ادامه داد: ارائه تصویر هنرمندانه از انقلاب اسلامی، هدفمندسازی آئین دهه فجر و معرفی اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی از اهداف برنامه های دهه فجر در این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه اجرای برنامه های دهه فجر به صورت خودجوش و مردمی است، گفت: دستگاه های اجرایی شهرستان باید در کنار مردم برنامه های مناسبی در این دهه برگزار کنند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در نشست گفت: آغاز برنامه های دهه فجر همزمان با سراسر کشور در 12 بهمن ماه در امام زاده یحیی (ع) سمنان برگزار می شود که برنامه ریزی برنامه های 12 و 22 بهمن به عهده ستاد دهه فجر است.
وی با اشاره به تقارن این دهه با اواخر ایام صفر گفت: امام زاده های استان از جمله مکان هایی است که می تواند در اجرای برنامه ها بر آن تاکید داشت.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: چراغانی در دستگاه های اجرایی بعد از 16 بهمن انجام شود.
به گفته وی، راهپیمایی 22 بهمت اعلام وفداری به نظام است و باید هر چه بیشتر در به حرکت درآوردن این حادثه بزرگ تلاش کرد.
نظر شما