پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۵۵

مسعودشاهی:

بخش "نوعی نگاه" برای احترام به فیلمسازان در جشنواره فیلم فجر اضافه شد

بخش "نوعی نگاه" برای احترام به فیلمسازان در جشنواره فیلم فجر اضافه شد

دبیر بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر گفت: بخش نوعی نگاه با هدف احترام به فیلمسازان و مخاطبان سینما در جشنواره امسال گنجانده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مسعودشاهی گفت: امسال شاهد حضور گسترده فیلمسازان و هنرمندان در جشنواره هستیم که به لحاظ تنوع مضمونی و ساختاری، فصل جدیدی را در سینمای این مرز و بوم رقم زده اند و سینماگران ما توانستند در فضایی آزاد و بدون دغدغه تولیدات خود را به مهمترین رویداد سینمایی کشور برسانند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به کثرت آثار و اشتیاق تماشاگران برای دیدن جدیدترین فیلم ها و محدودیت بخش مسابقه سینمای ایران، متاسفانه نمی توان از تمام این ظرفیت در این بخش بهره گرفت. بنابراین برای احترام به فیلمسازان و مخاطبان، شرایط مناسب برای به نمایش درآمدن اکثر آثار ارزشمند تولید شده سال جاری که با رویکردی متفاوت و متنوع ساخته شده اند در جشنواره فراهم شده که بخش نوعی نگاه در راستای این امر است.

دبیر جشنواره فیلم فجر در پایان اظهار داشت: فیلم های بخش نوعی نگاه در این شرایط می توانند فرصت ارزیابی توسط مخاطبان را به دست آورند و از ظرفیت های تبلیغی و اطلاع رسانی مهترین رویداد سینمایی بهره گیرند.

کد خبر 1238372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha