۲۸ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۵۸

احمدی نژاد در گفتگوی تلوزیونی/

دولت در حمایت از شاهین و ایران جوان بودجه خوبی اختصاص داد

دولت در حمایت از شاهین و ایران جوان بودجه خوبی اختصاص داد

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس جمهور گفت: دولت برای حمایت از تیم های فوتبال شاهین و ایران جوان بوشهر بودجه خوبی اختصاص داده که بزودی به آنها اختصاص خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، محمود احمدی نژاد شامگاه چهارشنبه در گفتگوی زنده تلویزیونی در شبکه استانی سیمای بوشهر با اشاره به علاقه مردم بوشهر به فوتبال اظهار داشت: این هدیه ای از سوی دولت برای جوانان این استان است که امید می رود وزارت نفت این دو باشگاه را تحت پوشش قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه 88 بند مصوب برای پیشرفت فرهنگی استان بوشهر در کارگروه فرهنگ و هنر تصویب شد، گفت: در این کارگروه بحث های مفصلی شد که در نهایت 88 بند در 10 محور مصوب کردیم که فرصت خوبی برای اهالی فرهنگ و تفکر استان است.

وی اظهار داشت: برای پشتیبانی از کارهای فرهنگی قرار شد تا 5 سال 30 میلیارد تومان علاوه بر بودجه معمولی کمک کنیم و باتوجه به این که این بودجه برای تولید فرهنگ است در عرصه هنر، سینما، موسیقی، ادبیات شعر و اندیشه و با عنایت به غنای فرهنگی کشور تصمیم داریم اگر تولیدات فرهنگی این بودجه را جذب کرد باز هم پشتیبانی کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه انسان به فرهنگ زنده است، گفت: حلقه وصل انسان ها فرهنگ است و آنچه باعث می شود مردم بوشهر سه مرحله مقابل استعمار بایستد عنصر فرهنگ است و آنچه یک ملت را در طول تاریخ حفظ می کند فرهنگ است و اگر بخواهیم عزت و استقلال را حفظ کنیم باید عناصر فرهنگی را باید حفظ کنیم.

احمدی نژاد تصریح کرد: ایران در حال جهش در عرصه های گوناگون است. ایران دارد به جایگاه واقعی اش می رسد؛ آنچه این را تضمین می کند و به سوی جامعه ای سعادتمند سوق می دهد انجام کار فرهنگی است به همین خاطر رویکرد دور سوم سفرهای فرهنگی شد تا در کنار کارهای عمرانی و زیربنایی فرهنگ ملی هم تقویت شود.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوالی درباره تامین آب کشاورزی و اجرای طرح های آبخیزداری در استان بوشهر گفت: در جلسه هیئت دولت برای تکمیل سدها بودجه اختصاص یافت درخصوص شبکه های آبیاری پایین دست سدها نیز تصمیم گرفته شد در پنج سال شبکه آبیاری و زهشکی در 50 هزار هکتار اراضی کشاورزی اجرا شود.

وی با اشاره به این که دولت برای اجرای شیوه های نوین آبیاری یارانه می دهد، افزود: دولت برای کنترل نوسان قیمت ها و تامین درآمد یکنواخت برای کشاورز و افزایش صنایع تبدیلی برنامه دارد و برای کسانی که در این زمینه کار کنند دولت یارانه می دهد؛ در کنار آن شبکه حمل و نقل هم گسترش می یابد تا محصولات کشاورزی به بازارهای داخلی برسد اگر محصول به سرعت و با هزینه کم به بازار برسد سودآور است.

رئیس جمهور همچنین بر سرعت بخشیدن به ساخت آزادراه بوشهر - شیراز و راه آهن عسلویه - بوشهر - شیراز تاکید کرد و گفت: طرحی داریم که این خط ریلی به بندر امام خمینی وصل شود.

احمدی نژاد در پاسخ به سئوالی درباره حمایت از صنایع دستی نیز گفت: صنایع دستی می تواند عامل کاهش اتکا به نفت باشد و باتوجه به زیرساختهای صنایع دستی که در استان بوشهر وجود دارد می توانیم بازار کشورهای خلیج فارس و دیگر کشورها را تسخیر کنیم تا به این طریق فرهنگ و هنر دیرینه خود را به آن کشورها منتقل کنیم.

وی تصریح کرد: امروز در کارگروه فرهنگ و هنر گفته شد از 25 هزار صنعتی دستی فقط 4 تا 5 هزار نفر فعال هستند که باید همه را فعال کرد و برای رفع مشکل صنعتگران دستی ایجاد بازارچه صنایع دستی، معرفی صنایع دستی به جهان و منابع ارزان قیمت یارانه ای را در برنامه داریم.

بوشهر به قطب تولید میگوی پرورشی کشور  تبدیل می شود

رئیس جمهور کشورمان گفت: برنامه در دست داریم که موجب تحول صنعت پرورش میگو در استان بوشهر شده و این استان را به قطب میگوی پرورشی تبدیل می کند.

وی افزود: استخرهای پرورشی با ظرفیت پایینی کار می کنند چون پرورش دهندگان نمی توانند بدهی ها را بپردازند در حالی که می توان از همین استخرها تا 15 هزار تن میگوی پرورشی تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت برای بازپرداخت بدهی پرورش دهندگان میگو تصمیماتی گرفته تا مشکل پرداخت بدهی آنها حل شود.

یک مرحله از آزادراه بوشهر - شیراز اجرا شده است

رئیس جمهور پس از پخش گزارشی از سئوال های مردم در باره ساخت آزاد راه بوشهر - شیراز گفت: یک مرحله از این آزادراه اجرا شده و یک مرحله نیز در حال کار است.

وی افزود: چهره مرکز استان بسیار تغییر کرده البته بودجه ای اختصاص یافته تا بهتر هم شود به ویژه در زمینه فضای سبز و ساحل سازی.

رئیس جمهور همچنین بااشاره به این که بیکاری در همه کشور وجود دارد، گفت: این میزان در حال کاهش است و سرمایه گذاری های صورت گرفته در استان بوشهر باعث افزایش مهاجرت به این استان شده است.

50 درصد از اشتغال نیروها در صنایع نفت و گاز به نیروهای بومی اختصاص یافت

احمدی نژاد درباره اختصاص سهمیه 50 درصدی از اشتغال نیروها در صنایع نفت و گاز به نیروهای بومی استان نیز گفت: طبق آمارها اکنون 32 درصد از این میزان تحقق یافته است و دولت مأمور شده که 50 درصد به طور کامل محقق شود.

وی اضافه کرد درصدد هستیم در ایران و بوشهر اشتغال پایدار ایجاد کنیم و به این منظور ارقام خوبی برای توسعه صنعت کشاورزی و خدمات اختصاص داده ایم.

احمدی نژاد گفت: توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کار و دانش در دولت نهم و دهم دو برابر شده واگر افراد حرفه ای بلد باشند می توانند در عسلویه مشغول به کار شوند.

وی اضافه کرد برنامه وسیعی در آموزش و پرورش برای گسترش هنرستان ها داریم تا افراد بتوانند حرفه ای بیاموزند و وارد بازار کار شوند.

رئیس جمهور اظهارداشت: با وزیر نفت صحبت کرده ام برای جوانان بوشهری دوره آموزشی ویژه طرح های نفت برگزار شود.

احمدی نژاد با اشاره به این که مناطق زیادی از بوشهر گاز ندارند ،گفت: تلاش کرده ایم تخفیف هایی در هزینه برق قائل شویم.

وی در باره گسترش فعالیت های گمرکی و بندری گفت: اکنون کالاها با تخفیف 20 درصدی سود بازرگانی وارد گمرک های استان می شود و بندر بوشهر هم توسعه یافته است اگر تعداد مراجعه از ظرفیت بندر بالاتر رفت باز هم توسعه بندر در دستور قرار می گیرد.

رئیس جمهور در خصوص حفظ زیست بوم های استان و جذب گردشگر نیز اظهار داشت: ایجاد زیر ساخت ها برای جذب گردشگران بسیار ضروری است؛ برای همه مناطق گردشگری استان طرح های زیرساختی آماده شده و حتی برای برخی بودجه تعیین شده است تا مردم هم بتوانند از این زیبایی ها استفاده کنند.

احمدی نژاد در ارتباط با توسعه زیرساخت های حمل و نقل در نوار ساحلی استان تاکید کرد: دولت در ساحل خلیج فارس و دریای عمان طرح جامعی دارد و برای مراودات داخلی طرح جامع در استان داریم و اسکله های متعدد در دست ساخت داریم که برخی هم در دست اجراست و تلاش می کنیم برای مردم به ویژه در بخش صیادی موج شکن و اسکله فراهم کنیم.

وی درخصوص اعمال تخفیف در طرح انتقال گازرسانی به مناطق مختلف استان گفت: در گام های اول و دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها این کار انجام پذیر نیست اما درگام های بعدی این امر میسر می شود.

رئیس جمهور در پایان با قدردانی از مردم همیشه در صحنه و ولایت مدار استان بوشهر گفت: قدرت مردمی طراحی های بزرگ ابرقدرت ها را در جهان بر هم زده است به گونه ای که امواج انسانی حرکت می کنند ومناسبات جهانی را تغییر می دهند اگر چه قدرت های استکباری ادعای آزادی دارند و دیگران را متهم به نقض حقوق بشر می کنند در مقابل این خوی استکباری فقط امواج انسان های صالح سالم و آرمانی می تواند آنها را بشکند.

کد خبر 1255749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha