پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۴۷

تابش:

نسل جوان باید ترسیم شفافی از دوران دفاع مقدس داشته باشد

نسل جوان باید ترسیم شفافی از دوران دفاع مقدس داشته باشد

یزد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: نسل جوان دوران دفاع مقدس را درک نکرده است بنابراین اکنون باید ترسیم شفاف و روشنی از این دوران داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمدرضا تابش در یادواره 41 شهید بخش خرانق اردکان اظهار داشت: به تصویر کشیدن حماسه‌ ها، فداکاری‌ های شهدا و ترسیم روحیات معنوی و عرفانی شهدا با استفاده از ابزارهای جدید و در خدمت گرفتن ادبیات و هنر و انتقال این مفاهیم به نسل جدید از ضروریات جامعه امروز است.

وی افزود: نسل جوان که دوران جنگ را درک نکرده، باید ترسیم شفاف و روشنی از آن دوران را داشته باشد تا به عظمت روح و کار بزرگی که رزمندگان در دوران دفاع مقدس انجام دادند، پی ببرد.

تابش خاطرنشان کرد: شهدای ما با تأسی از پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) برای دفاع از اسلام و ولایت و میهن اسلامی در مقابل جبهه کفر و شرک و الحاد مردانه ایستادند و جان خویش را تقدیم کردند تا اسلام و ایران پاینده و سرافراز بماند.

وی ادامه داد: شهدا سندهای عزت و افتخار و مظلومیت این ملت هستند که باید شأن آنها حفظ شود و راه آنها همواره جاودان بماند و جاودانگی این راه در عمل به وصایا و سیره آنها و تلاش برای تحقق اهدافی است که شهدا برای دستیابی به آن از جان خود گذشتند.

نماینده مردم اردکان در مجلس بیان داشت: پیام خون شهدا، حفظ وحدت، پرهیز از تفرقه، عمل خالصانه و خدمت متواضعانه به مردم است.

تابش در پایان این یادواره همچنین از روستاهای مختلف این بخش از جمله چاه متک، درند، حاجی حسن، لطفعلی خان و ... بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم این روستاها قرار گرفت.

وی همچنین از روند احداث برخی پروژه‌ها نظیر جاده دسترسی،استخرهای ذخیره آب و .... بازدید کرد.

کد خبر 1256335

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha