مهدی حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در چناران، با اشاره به اینکه شهرداری اقدام به صدور بیش از 150 پروانه مسکن مهر در شهر گلمکان کرده است، اظهار داشت: مالکین پس از اتمام بنا و ساختمان نیاز به تأسیسات و تجهیزات خدماتی، آب، برق و گاز دارند که برای دستیابی به این موارد با مشکلاتی روبرو هستند.
وی ادامه داد: با توجه به مکاتبات و پیگری های فرماندار چناران و بخشدار بخش، با دستگاه های خدمات رسان، لازم است مسئولین اقدام جدی به عمل آورند و مشکلات شهروندانی که برای آنان پروانه ساختمان مسکن مهر صادر شده را مرتفع کنند.
حیدری بیان داشت: با عنایت به وجود مناطق طبیعی و گردشگری در منطقه گلمکان در فصول بهار، تابستان، پائیز شهر گلمکان پذیرای مسافرین و میهمانان زیادی است که جهت تفرج و تفریح به این منطقه وارد می شوند.
شهردار گلمکان افزود: به علت محدودیت های موجود در مسیر و حوزه گردشگری، نداشتن راه دسترسی مناسب جاده گلمکان تا چشمه سبز، نبود امکانات رفاهی، مجتمع های اقامتی و کمبود سرویس های بهداشتی، میهمانان را دچار مشکل می کند.
وی از مسئولین سازمان گردشگری استان درخواست حفاظت از مناطق نمونه گردشگری را کرد و ادامه داد: در راستای فعالیت های مرتبط به گردشگری به منظور ارائه خدمات عمومی شامل نمازخانه، سرویس های بهداشتی، پارکینگ ها، کمپ ها اعتباری در اختیار شهرداری به عنوان سازمانی محلی و مردمی قرار دهند که یک مسافر و گردشگر از ورودی شهر تا چشمه سبز بر اساس امکانات تعریف شده به هدف گردشگری خودش برسد.


نظر شما