به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، در این حرکت اعتراض آمیز که بعد از ظهر شنبه برگزار شد، دانشجویان دانشگاه های اردبیل با تجمع در جلوی مسجد دانشگاه محقق اردبیلی و سر دادن شعارهایی، حمایت خود را از مردم مظلوم و ستمدیده بحرین اعلام و سرکوب ددمنشانه رژیم متحجر آل خلیفه و مزدوران خارجی آنها را محکوم کردند
دانشجویان در این تجمع با سردادن شعارهای "مرگ بر آمریکا و اسرائیل"، آتش زدن پرچم استکبار جهانی و... ضمن اعلام انزجار خود از عاملان جنایت بر علیه مردم مظلوم و شیعی بحرین، خواستار محکومیت سردمداران و عاملان این جنایتها شدند.
در این تجمع جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه های محقق اردبیلی، دانشگاه پیام نور و علوم پزشکی و... اساتید و کارمندان این دانشگاه ها حضور داشتند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در حاشیه این تجمع در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی ایران در میان مردم مسلمان منطقه اظهار داشت: خاورمیانه اسلامی طبق پیش بینی مقام معظم رهبری در حال شکل گیری است.
افضلی فرد اضافه کرد: به کوری چشم دشمنان، وعده الهی تحقق یافته و ما شاهد اعتراض و انقلاب مردم و سقوط دیکتاتورها خواهیم بود.
وی ضمن محکوم کردن حرکتها ضد بشر و جنایتهای صورت گرفته بر علیه مردم مظلوم بحرین، خواستار برخورد جدی مجامع جهانی و سازمان ملل و شورای امنیت با عاملان این جنایتها شد.
در پایان این مراسم نیز دانشجویان با قرائت قطعنامه ای ضمن حمایت از حرکتهای انقلابی و خیزش اسلامی مردم منطقه، خواستار هوشیاری ملت این کشورها در برابر دسیسه ها و ترفندهای کشورهای غربی شدند.


نظر شما