پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۶

در رم ؛

گروه تماس لیبی درباره تجهیز مخالفان قذافی گفتگو می کنند

گروه تماس لیبی درباره تجهیز مخالفان قذافی گفتگو می کنند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به برگزاری سومین نشست کشورهای عضو "گروه تماس" لیبی در رم از سفر هیلاری کلینتون به ایتالیا در روزهای چهاردهم تا شانزدهم اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مارک تونر" در بیانیه ای اعلام کرد: "هیلاری کلینتون" هفته آینده برای گفتگو درباره تجهیز مخالفین معمر قذافی و حفاظت از غیرنظامیان در لیبی به رم سفر می کند.

مارک تونر گفت: کلینتون در روزهای چهارم تا ششم مه (14 تا 16 اردیبهشت ماه) برای شرکت در نشست کشورهای عضو "گروه تماس" لیبی به رم سفر می کند و این سومین نشست اعضای این گروه پس از برگزاری اولین نشست در روز 29 مارس در لندن است.

"فرانکو فراتینی" وزیر خارجه ایتالیا نیز در این باره گفته است: در این دیدار درباره چگونگی مسلح کردن مخالفین قذافی و فروش نفت این کشور در بازارهای جهانی گفتگو می شود.

کد خبر 1298307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha