علی اصغر کاغذلو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با متمرکز شدن بیمه های شهرداری گرگان ،پرسنل این شهرداری مزایای بیشتری را در قالب بیمه های تکمیلی خویش دریافت می کنند.
وی اظهار داشت: شهرداری گرگان در سالجاری به منظور بازنگری در کلیه قراردادهای بیمه ای با شرکت های بیمه و متمرکز کردن بیمه ها، اقدام به بررسی قراردادها از حیث تحت پوشش قرارگرفتن تمام خدمات بیمه ای از طریق شرکت کارگزاری رسمی کرده و در نهایت تمدید کلیه بیمه ها از جمله شخص ثالث و بدنه ماشین آلات شهرداری، بیمه آتش سوزی ساختمان اداری، انبارهاو سایر تاسیسات و همچنین بیمه تکمیلی و عمر کارکنان را پس از سیر مراحل قانونی را به انجام رساند.
وی افزود: بیمه گر متعهد است در ازای انجام وظایف و تعهدات بیمه گزار مازاد هزینه های پزشکی موضوع این قرارداد رابرای یکسال جبران کند.
کاغذلو ادامه داد: برخی از این تعهدات شا مل پرداخت هزینه های جراحی های مهم تا سقف 50 میلیون ریال همچنین هزینه های بستری و اعمال جراحی در بیمارستان و مراکز جراحی محدود همچون آنژیوگرافی قلب تا سقف 25 میلیون ریال، هزینه های پاراکلینیکی همچون اسکن هاو... تا سقف 7 میلیون ریال و جبران هزینه های زایمان طبیعی و عمل سزارین تا 5 میلیون ریال است.
مدیر امور اداری و رفاه شهرداری گرگان افزود: طبق قرارداد جدید بیمه گر متعهد است هزینه های مربوط به نوار قلب، ویزیت و دارو را نیز برای هرواحد خانوار تا سقف دو میلیون ریال بپردازد و برای رفع عیوب انکساری چشم پنج میلیون ریال علاوه بر پرداخت هزینه عینک برای هر واحد خانوار تا سقف 500 هزار ریال بپردازد.
وی اعمال تمهیدات مناسب جهت صدور بیمه نامه ثالث ( تقسیط بیمه نامه و اعمال تخفیف 15 درصدی)، همچنین اعمال تخفیف ویژه گروهی 25 درصد علاوه بر تخفیفات عدم خسارت برای کلیه بیمه های بدنه اتومبیل کارکنان و خانواده هایشان با پرداخت با شرایط ویژه، ارائه بیمه آتش سوزی، سرقت و پوشش تکمیلی از قبیل سیل و زلزله برای ساختمان اداری و حتی منازل مسکونی پرسنل با تخفیف 15 درصد و با اقساط را از دیگر مفاد تفاهم نامه فی مابین شهرداری و بیمه محل قرارداد شهرداری در راستای مزایای تمرکز بیمه برای بیمه گزاران برشمرد.
وی گفت: حق بیمه درمان تکمیلی به ازای هر نفر تنها 51 هزار ریال است که 50 درصد آن از محل اعتبارات بودجه شهرداری پرداخت خواهد شد.
نظر شما