به گزارش خبرنگار مهر در کلاردشت، میرقدیر رضایی عصر جمعه در جلسه ستاد حوادث شهرستان با اشاره به جاری شدن سیل همراه با گل و لای در محدوده 20 کیلومتری مسیر رودخانه سردآبرود افزود: متاسفانه بیشتر باغات همجوار این رودخانه به طور کل تخریب شدند.
رضایی با بیان اینکه ستاد حوادث غیرمترقبه شهرستان با حضور مسئولان استانی از ساعات اولیه وقوع سیل در این شهرستان تشکیل شده است، ادامه داد: با اطلاع رسانی به موقع اهالی منطقه سیلزده و اقدمات پیشگیرانه خوشبختانه تاکنون گزارشی از تلفات جانی ناشی از این حادثه گزارش نشده است.
فرماندار چالوس افزود: این حادثه سبب فروریختن تعداد 20 دهنه پل فلزی، آبگرفتگی حدود 100 واحد مسکونی، ناپدید شدن پنج دستگاه خودرو و تخریب بیشتر محورهای مواصلاتی منطقه شده است.
وی اظهار داشت: سیل به بخش عمده ای از تاسیسات مزارع پرورش ماهی، واحدهای دامداری و کندوهای زنبورعسل منطقه خسارت جدی وارد کرده است.
فرماندار چالوس گفت: جریان سیل به بخش های مختلف منطقه رودبارک کلاردشت به صورت جدی خسارت وارد کرد و در موارد تخریب در در حد 100 درصد است.
نظر شما