به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رضایی ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از شهرداری میناب با بیان اینکه شهرداری نهادی است که ارتباط مستقیم با شهروندان دارد، گفت: شهرداری میناب برای جلب رضایت شهروندان باید به زیرساختهای توسعه شهری و مشارکتهای مردمی توجه ویژه ای کند.
وی اظهار داشت: این شهرداری باید با جدیت پروژه های عمرانی و شهری را در راستای توسعه شهر میناب پیگیری کند تا با توجه خاصی که مسئولان استان به شهرداری و شهر میناب دارند، مشکلات موجود در این مجموع به زودی برطرف شود.
مشاور معاون عمرانی استاندار هرمزگان نیز در این بازدید اظهار داشت: عملکرد ما در معرض سنجش افکار عمومی و اجتماعی است و از همین رو باید به گونه ای عمل کنیم که مورد رضایت مردم و خداوند متعال باشد.
مدرس افزود: شهرداری مجموعه ای بسیار حساس است و همیشه مورد ارزیابی و امتحان قراردارد و به جرات می توان گفت ارگانی که هر روز مورد ارزیابی عموم قرار می گیرد مجموعه شهرداری است.
وی تصریح کرد: تمام خدمات شهرداری ارتباط مستقیم با تمامی شهروندان دارد و کوچکترین کم کاری در ارائه خدمات می تواند موجی از نارضایتی شهروندان را به همراه داشته باشد.
مشاور معاون امورعمرانی استانداری هرمزگان عنوان کرد: افراد پرتلاشی در مجموعه شهرداری میناب در جهت خدمت به مردم مشغول هستند که هدف همه آنها باید در راستای تلاش و خدمت و همراهی بین مردم و مسئولان باشد تا بتوان در توسعه همه جانبه شهر میناب گامهای موثرتری برداشت.
نظر شما