۱۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۰۳

در دانشگاه آزاد اسلامی /

رشته های بین رشته ای مورد نیاز قوه قضائیه راه اندازی می شود

رشته های بین رشته ای مورد نیاز قوه قضائیه راه اندازی می شود

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از ایجاد رشته های بین رشته ای با رویکرد جدید بر اساس نیازهای قوه قضائیه در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون رهنمای رودپشتی ایجاد رشته های بین رشته ای با رویکرد جدید بر اساس نیازهای قوه قضائیه را در دستور کار دانست و افزود: راه اندازی مجله تخصصی به منظور بهره مندی از ظرفیتهای ملی نیز از دیگر اقدامات است.

وی گفت: با توجه به اهمیت سالم سازی محیطهای اجتماعی به خصوص دانشگاهها و تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و برگزاری سلسله نشستهای مشترک پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی، تفاهم نامه ای با قوه قضائیه به امضا رساندیم که یکی از مصوبات آن برگزاری همایش "نقش دانش و دانشگاهیان در پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی" در واحد تهران شمال است.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه به امضا رسیده با قوه قضائیه دارای دو محور اساسی عملکردی و ساختاری است، اظهار داشت: در بخش عملکردی به تبیین راهکارها می پردازیم و در بخش ساختاری نهادهایی ایجاد می کنیم که در عرصه پژوهش پایداری لازم را داشته باشند.
 
رهنمای رودپشتی تاکید کرد: سعی می کنیم پایان نامه ها را سمت و سو دهیم و انجمن های علمی که مورد تأیید وزارت علوم هستند
را ایجاد کنیم.
کد خبر 1374419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha