پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۱۹

ادیب خبر داد:

برپایی نمایشگاه آثار صنایع دستی دانش‌آموزان کشور در اصفهان

برپایی نمایشگاه آثار صنایع دستی دانش‌آموزان کشور در اصفهان

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان گفت: همزمان با همایش نقش آموزش و پرورش در ترویج صنایع‌دستی، اصفهان میزبان نمایشگاه آثار صنایع‌‌دستی دانش آموزان کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد ادیب از برگزاری نمایشگاه آثار صنایع‌دستی دانش آموزان سراسر کشور همزمان با همایش ملی نقش آموزش و پرورش در توسعه و ترویج صنایع‌دستی خبر داد و افزود: همایش ملی نقش آموزش و پرورش در توسعه و ترویج صنایع‌دستی اسفندماه سال جاری به میزبانی استان اصفهان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی و اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان برگزارکنندگان این همایش هستند، اظهار داشت: توسعه و ترویج صنایع‌دستی از طریق مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان مهم‌ترین هدف برپایی این همایش ملی است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تصریح کرد: همزمان با برگزاری این همایش، میزبان نمایشگاه ملی آثار صنایع‌دستی دانش آموزان در اصفهان هستیم.

وی با تأکید بر توانمندی‌های استان اصفهان در بخش آموزش متوسطه صنایع‌دستی، اضافه کرد: دو هنرستان کاردانش در شهرستانهای اصفهان و نایین به آموزش صنایع‌دستی مشغول هستند.

ادیب بیان داشت: دو هنرستان هنرهای زیبا نیز در شهرستان اصفهان زیر نظر ادارات کل ارشاد و آموزش و پرورش، صنایع‌دستی را در مقطع متوسطه آموزش می‌دهند.

وی همچنین ادامه داد: به زودی فراخوان برگزاری این نمایشگاه اعلام می‌شود تا معاونت‌های استانی نسبت به معرفی گروه‌های دانش آموزی اقدام کنند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه تقدیر از آثار برتر دانش آموزی به عنوان یکی از مهمترین بخشهای این همایش مطرح است، افزود: تلاش می‌شود این همایش به گنجاندن مباحث مرتبط با صنایع‌دستی در کتاب‌های درسی مقاطع مختلف کمک کند.

کد خبر 1390961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha