پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۲۵

مدیر شبکه یک و مدیر حوزه هنری از مجموعه "دا" بازدید کردند

مدیر شبکه یک و مدیر حوزه هنری از مجموعه "دا" بازدید کردند

مدیر شبکه یک سیما به همراه مدیر حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی از مراحل تولید مجموعه تلویزیونی "دا" بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که دیشب 14 شهریور ماه برگزار شد، مهدی فرجی مدیر شبکه یک سیما و محسن مومنی مدیر حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به همراه مدیر گروه حماسه و دفاع شبکه یک سیما و مدیر روابط عمومی شبکه و مدیر روابط عمومی حوزه هنری با بخش‌های مختلف تولید این برنامه آشنا شدند و با عوامل سازنده گفتگو کردند.

علی تقی پور تهیه‌کننده، سینا عطائیان کارگردان و میثم حسینی سرپرست پویانمایی توضیحاتی درباره تولید مجموعه "دا" به حاضران ارائه کردند.

این مجموعه با استفاده از نقاشی‌هایی که طراحان با الهام گرفتن متن کتاب با تکنیک استفاده از رنگ و وایتکس بر روی کاغذ می‌کشند و پس از آن اسکن شده و به وسیله نرم افزارهای گرافیکی و انیمیشن‌سازی، با طرح‌های سه بعدی ترکیب می‌شود. این طرح‌های کامپیوتری به صورت انیمیشن در می‌آیند و پس از تصویربرداری از راویان کتاب، مونتاژ و آماده پخش می‌شود.

مهدی فرجی، مدیر شبکه یک در این جلسه خطاب به سازندگان مجموعه تلویزیونی "دا" گفت: شما باید به خود ببالید که در حوزه دفاع مقدس برنامه‌سازی می‌کنید و قدر این لحظات طلایی را بدانید.

محسن مومنی، مدیر حوزه هنری نیز در این جلسه با بیان اینکه حوزه هنری کتاب‌های دیگری نیز با موضوع دفاع مقدس منتشر کرده است، همکاری رسانه ملی برای به تصویر کشیدن این کتاب‌ها را خواستار شد.

کد خبر 1400928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha