پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ شهریور ۱۳۹۰، ۸:۳۹

انتشار کتابی در اثبات عصمت نسب پیامبر اسلام تا حضرت آدم

انتشار کتابی در اثبات عصمت نسب پیامبر اسلام تا حضرت آدم

چاپ جدیدی از کتاب «حاملان نور»، ترجمه محمدرضا واحدی از کتاب «سلسله آباء‌النبی» در اثبات عصمت نسب پیامبر اسلام تا حضرت آدم از سوی انتشارات نیستان منتشر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این کتاب گفت: «حاملان نور» ترجمه‌ای است از کتاب «سلسله آباء النبی» که از سوی پدر بنده حجت الاسلام سیداحمد واحدی در سال‌ 1362 به زبان عربی منتشر شده است که آن کتاب حاصل 4 سال تحقیق وی بر موضوع اثبات طهارت و پاکی نسب پدران و مادران پیامبر اکرم (ص) تا حضرت آدم (ع) است.

وی افزود: موضوع این کتاب مبحث یکی از اختلافات کلامی میان اهل تشیع با برخی برادران اهل سنت در موضوع لزوم و وجوب پاکی پدران پیامبر اکرم (ص) تا حضرت آدم (ع) است که به اعتقاد برخی از اهل تسنن این موضوع لزوم و وجبی ندارد.

به گفته واحدی این کتاب صرف‌نظر از وجهه کلامی از حیث تاریخی به بررسی این موضوع پرداخته است و به اعتقاد نویسنده کتاب اثبات کرده که این عصمت وجود داشته است و همه این افراد از جمله موحدان بوده‌اند.

معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی افزود: این کتاب از این منظر که تنها کتابی است که تا کنون به بررسی موضوع تا حضرت آدم (ع) پرداخته، اثری منحصر به فرد است و دیگر آثار این موضوع را تا نسب حضرت عدنان (ع) بیشتر بررسی نکرده‌اند.

این کتاب پیش از این نیز در سال‌های 1378 و 83 توسط یک ناشر دیگر منتشر شده بود و انتشارات کتاب نیستان به تازگی آن را در 368 صفحه و قیمت 8500 تومان روانه بازار کرده است.

کد خبر 1400979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha