پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۴۴

نگهداری کودکان شیرخوارگاه دولتی مشهد به بخش دولتی واگذار می شوند

نگهداری کودکان شیرخوارگاه دولتی مشهد به بخش دولتی واگذار می شوند

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: نگهداری از کودکان سه تا شش ساله بی‌سرپرست تحت پوشش این سازمان که در شیرخوارگاه دولتی مشهد، ساکن هستند، به بخش خصوصی واگذار می شود.

طاهره‌ بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نحوه‌ واگذاری کودکان سه تا شش سال و تأسیس "خانه‌ نوباوگان" گفت: مجموعه‌هایی که در حال حاضر با بهزیستی همکاری دارند و دارندگان مجوزهای خیریه تحت نظارت بهزیستی، در اولویت این واگذاری‌ها هستند.

وی افزود: دانشگاه‌ها، بنیاد نخبگان استان، حوزه‌های علمیه، مرکز امور مساجد، سازمان بسیج سازندگی، بنیادشهید و امور ایثارگران و مراکز هیأت امنایی بهزیستی، از دیگر اولویت‌هایی هستند که می‌توانند با مراجعه به ستاد بهزیستی استان، نسبت به اخذ مجوز و تأسیس مرکز اقدام کنند.

بختیاری تصریح کرد: این مراکز فقط در مشهد تأسیس می‌شود و هر مؤسسه‌ خیریه یا متقاضی دیگر، تنها مجوز تأسیس یک مرکز را می‌تواند دریافت کند.

وی در خصوص تعداد فرزندان واگذاری به "خانه‌ نوباوگان" گفت: به هر مرکز 12 فرزند واگذار می‌شود و حداقل نیروی انسانی برای مراقبت از این فرزندان نیز 12 نفر است.

وی تأکید کرد: از آنجا که کودکان سه تا شش ساله‌ رها شده یا بی‌سرپرست، حائز شرایط خاصی هستند، نگهداری از این فرزندان به امکانات و نیروی انسانی تعلیم‌دیده، متعهد و دارای صلاحیت نیازمند است که در گزینش اداره‌ کل بهزیستی و کمیسیون ماده‌ 26، این موارد بررسی می‌شود.

وی در زمینه‌ کودکانی که از این پس به جمع کودکان بی‌سرپرست اضافه و از طریق نهادهای قانونی و قضایی به بهزیستی معرفی می‌شوند گفت: این کودکان مثل روال گذشته به شیرخوارگاه برده شده و پس از گذراندن یک‌سری مراحل، در صورتی که واجد شرایط واگذاری به مرکز غیر دولتی باشند به مراکز منتقل می‌شوند.

"خانه‌های فرزندان" که تحت نظارت سازمان بهزیستی فعالیت می‌کنند مراکز غیر دولتی نگهداری کودکان بی‌سرپرست بالای شش سال و نوجوانان بالای 14 هستند.

تعداد این مراکز در سطح استان 74 واحد است که به صورت خیریه و هیأت امنایی یا خصوصی اداره می‌شوند.

کد خبر 1408432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha