۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۷:۰۰

طهماسب نجفی:

کمیسیون ماده 5 تاثیرات مثبتی بر ساخت و سازهای کرمانشاه دارد

کمیسیون ماده 5 تاثیرات مثبتی بر ساخت و سازهای کرمانشاه دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه گفت: تلاش می کنیم این کمیسیون تاثیرات مثبت و موثری بر ساخت و سازهای کرمانشاه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین جلسه کمیسیون ماده 5 شهر کرمانشاه صبح سه شنبه با  حضور مدیر کل دفتر فنی استانداری و دیگر اعضاء، در محل سالن جلسات حوزه استانداری بر گزار شد.

طهماسب نجفی، مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه گفت: در این جلسه 36 پرونده مربوط به شهر کرمانشاه به وسیله اعضای کمیسیون، مورد بررسی و اتخاذ تصمیم قرار می گیرند.

نجفی تاکید کرد: روند رسیدگی و اتخاذ تصمیم در خصوص پرونده های ارجاعی به کمیسیون ماده ی 5 دراولین زمان ممکن انجام می شود

وی در پایان افزود: تلاش می کنیم این کمیسیون تاثیرات مثبت و موثری بر ساخت و سازهای کرمانشاه داشته باشد.

چند ماهی است کمیسیون ماده 5 به دلیل اختلاف با شهردار سابق، فعالیت خود را به تعلیق درآورده بود که مجددا فعالیت خود را شروع کرد.

کد خبر 1418190

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha