۱۳ مهر ۱۳۹۰، ۸:۴۳

نوبخت در گفتگو با مهر:

اجرای دقیق طرح سرشماری نفوس مسیر رشد کشور را افزایش می دهد

اجرای دقیق طرح سرشماری نفوس مسیر رشد کشور را افزایش می دهد

بهارستان - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری شهرستان بهارستان گفت: می توانیم با اجرای دقیق طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور را در یک مسیر رشد و توسعه هر چه بیشتر قرار دهیم.

یونس نوبخت در خصوص اجرای این طرح در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای این طرح و همچنین با در اختیار داشتن آمار و اطلاعات صحیح در سطوح جغرافیایی مختلف می توان در همه حوزه ها نیازهای اساسی شهرستان و شهروندان را مورد تجزیه قرار و تحلیل قرار داد و نسبت به حل آن گام برداشته شود.

سرپرست فرمانداری بهارستان عنوان کرد: این سرشماری یکی از مهم ترین راه های شناخت ویژگی های اساسی کشور به شمار می رود تا مدیران بتوانند با اطلاعات دقیق نسبت به برنامه ریزی، نظارت، کنترل و همچنین ارزیابی خدمات اقدام کنند.

این مسئول با اعلام اینکه بررسی آمار سالیانه کشور از دیرباز در دستور کار دولت قرار داشت، افزود: ما در کشور تا کنون شش مرحله سرشماری عمومی نفوس و مسکن را داشتیم که آخرین مرحله آن به سال 1385 برمی گردد.

نوبخت عنوان کرد: به رغم اینکه در اکثر کشورها سرشماری نفوس و مسکن در هر پنج تا 10 سال صورت می گیرد اما خوشبختانه در کشور ما با توجه به رشد و توسعه همه جانبه در بیشتر حوزه ها این طرح در فواصل پنج سال و همچنین اجرای آن در سال 90 در دستور کار مرکز آمار ایران قرار گرفته است.

سرپرست فرمانداری شهرستان بهارستان ارائه تصویر روشن از وضعیت موجود مسکن و جمعیت را یکی دیگر از ویژگی های مهم این طرح دانست و اظهار داشت: اجرای صحیح و دقیق این کار بسیار مهم و ارزشمند است که برای هرچه بهتر اجرا شدن آن نیازمند امکانات مالی و انسانی بالقوه می باشیم تا بتوانیم خروجی بهتر و مهمی را در این خصوص داشته باشیم.

وی عملیاتی شدن این طرح را از دوم آبان ماه امسال به مدت 21 روز ذکر کرد و افزود: شهرستان بهارستان نیز با برگزاری بیش از ده ها جلسه توجیهی و تعریف کلی از اهداف این طرح همانند سایر شهرستان های کشورمان آمادگی کامل در جهت عملیاتی شدن آن را در سطح شهرستان دارد.

وی ضمن تاکید به رفع برخی از کاستی های این طرح از قبیل تجهیزات اداری، وسایل نقلیه و دیگر اقلام موجود، مشارکت شهروندان را یکی از موفقیت های اجرای این طرح دانست و گفت:به اعتقاد بنده از آنجاییکه این طرح مستقیم با مردم سرو کار دارد مشارکت آنان می تواند تاثیرگذار باشد که در این راستا یکی از اولویت های اساسی است که شوراهای اسلامی شهر و روستا می توانند نسبت به اطلاع رسانی به شهروندان حوزه خود نقش ارزنده ای را ایفا کنند.

مدیر اجرایی سرشماری فنوس و مسکن  در ادامه این گفتگو تصریح کرد:برای اجرای این طرح در شهرستان بهارستان 15 نفر به عنوان اعضای اصلی مستقر در ستاد طرح و همچنین بیش از صدها نفر مامور آمار و 30 نفر به عنوان کارشناسان فنی نفوس و مسکن شهرستان کار خود را آغازخواهند کرد.

نوبخت ادامه داد: ما برای کارشناسان این طرح اولین آزمون را با حضور مربیان مجرب برگزار نمودیم که خوشبختانه در این آزمون ما به نتایج قابل توجهی دست یافتیم.

وی همچنین برگزاری دومین مرحله آموزش تخصصی مدرسان و همچنین سومین مرحله آزمون کارشناسان فنی سرشماری نفوس ومسکن را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت:از ابتدای استارت این طرح ما کلیه مقدمات و برنامه ریزی های لازم را در سطح شهرستان بهارستان عملیاتی نمودیم و همه چیز برای اجرای هرچه بهتر این طرح در این منطقه مهیا شده است.

وی در پایان از اجرای طرح آمار و نفوس مسکن به صورت آزمایشی و در قالب یک مانور خبر داد و گفت: خوشبختانه ما توانستیم در یک حرکت نمادین و به صورت آزمایشی اجرای این طرح را به مرحله عملیاتی بگذاریم و به اهداف از پیش تعیین شده خود دست یابیم.

شهرستان بهارستان در 24 کیلومتری استان تهران و دارای جمعیتی بالغ بر 700 هزار نفر را دارا می باشد و از لحاظ جمعیتی یکی از شهرستان های پر جمعیت استان تهران به شمار می رود.

کد خبر 1424724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha