پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مهر ۱۳۹۰، ۱۷:۲۷

تحولات تونس/

هشدار درباره تقلب در انتخابات مجلس موسسان/ 42 هزار نفر برای امنیت انتخابات

هشدار درباره تقلب در انتخابات مجلس موسسان/ 42 هزار نفر برای امنیت انتخابات

هشدار رئیس حزب نهضت اسلامی تونس درباره هر گونه تقلب احتمالی در انتخابات مجلس موسسان و تاکید مقامات امنیتی برای انتخابات امن از مهمترین تحولات تونس است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، "راشد الغنوشی" رئیس حزب نهضت اسلامی تونس گفت: نگرانی هایی درباره تقلب در انتخابات مجلس موسسان وجود دارد اگر این موضوع واقعیت داشته باشد به خیابانها می ریزیم.

وی افزود: در صورتی که تقلبی رخ دهد به انقلابیون و پاسداران انقلاب که رژیم زین العابدین بن علی و دو دولت موقت سابق را سرنگون کردند خواهیم پیوست و آماده ایم که ده دولت دیگر را هم سرنگون کنیم.

موسس حزب اسلامی که رنجهایی زیادی در دوره بن علی کشیده است، بیان کرد: همه پرسی هایی که صورت گرفته است بیانگر پیروزی ماست و و حزب ما حائز اکثریت آرا خواهد بود.

الغنوشی درباره احتمال ائتلاف بندی گروههای دیگر علیه حزب نهضت اسلامی تونس افزود: اگر چین ائتلافی صورت گیرد به مفهوم کودتا علیه دموکراسی است. ما آماده تشکیل دولت وحدت ملی در صورت اعتماد مردم هستیم.

خبر دیگر اینکه سرتیپ "مختار بن نصر" سخنگوی وزارت دفاع تونس گفت: 42 هزار نظامی امنیت انتخابات مجلس موسسان در یکشنبه آینده را تامین خواهند کرد.

وی افزود: 2500 وسیله حمل  ونقل زمینی و تعدادی وسایل حمل نقل هوایی و دریایی برای عملیات انتخابات اختصاص داده خواهد شد.

بن نصر تاکید کرد: علاوه بر نیروهایی که وظیفه تامین امنیت صندوقها را بر عهده دارند برخی دیگر از نیروهای نظامی نیز به عملیات گشت زنی مشغول خواهند بود تا در صورت حادثه غیرقابل پیش بینی وارد عمل شوند.

"هشام المودب" سخنگوی وزارت کشور تونس هم افزود: انتخابات آینده در بهترین شرایط از نظر امنیتی برگزار خواهد شد و مردم نباید به شایعاتی که مطرح می شود توجه کنند.

وی تصریح کرد: وزارت کشور با همه مردم تونس برخورد یکسانی دارد و همه کسانی که سلاح در اختیار دارند بهتر است هر چه سریعتر آن را تحویل دهند.

کد خبر 1438045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha