۱۷ دی ۱۳۸۳، ۱۱:۵۴

كارشناس سازمان هواشناسي در گفتگو با "مهر" خبرداد :

باران تا اواخر هفته آينده مي بارد //كاهش 10 درجه اي دماي هوا در استانهاي كشور

كارشناس سازمان هواشناسي از ورود دو سيستم كم فشار مديترانه اي و كم فشار درياي سرخ به داخل كشور و تاثير آنها بر كشور خبرداد و گفت : بارش باران متناوب تا روز چهارشنبه هفته آينده همچنان ادامه داشته و طي روزهاي آينده دماي هوا در تهران و اكثر مناطق كشور بين 4 تا 10 درجه سانتيگراد كاهش خواهد يافت .

محمد شاملو در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اعلام اين خبر افزود : در حال حاضر مناطق غربي ، مركزي و بخشهايي از جنوب كشور شاهد بارش برف و باران است كه از اواخر وقت امروز به تدريج از ميزان بارندگي ها از غرب كشور كاسته شده و امشب و فردا بر ميزان شدت بارش باران در مناطق شرقي كشور از جمله تهران اضافه خواهد شد .  

وي ادامه داد : شدت بارندگي در مناطق بوشهر ، خوزستان و فارس به حدي است كه احتمال آبگرفتگي معابر وجود خواهد داشت همچنين در جاده هاي كشور نيز احتمال بروز يخبندان بسيار شديد است .

شاملو در خصوص آخرين وضعيت هواي تهران طي دو روز آينده اظهار داشت : در فيروزكوه ، آبعلي و دماوند بارش برف و باران ادامه خواهد داشت كه اين بارش ها در سطح شهر به صورت باران است . 

کد خبر 145907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha