پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ دی ۱۳۸۳، ۱۸:۱۵

عضو شوراي مركزي مشاركت:

اميدواريم از ميان معين و كروبي يكي به نفع ديگري كنار برود // دليلي براي رد صلاحيت معين وجود ندارد

عضو شوراي مركزي حزب مشاركت ابراز اميدواري كرد از ميان معين و كروبي يكي به نفع ديگري از انتخابات كنار بكشد.

به گزارش خبرگزاري مهر، در قم  فاطمه راكعي، رييس كميسيون زنان جبهه مشاركت، طي سخناني در دفتر حزب مشاركت واحد قم، با بيان اينكه چهره هاي اصلاح طلب براساس راهكارهاي اصولي درباره انتخابات تصميم گيري كنند، گفت: ما اميدواريم تا آخرين روزهاي ثبت نام يا آقاي كروبي يا دكتر معين يك نفر به سود ديگري  از عرصه انتخابات كنار بكشد هر چند به نظر مي رسد هيچ كدام كنار نخواهند رفت.

وي با اشاره به اختلاف نظر درباره انتخابات ميان اصولگرايان اظهار داشت: محافظه كاران مي كوشند تا كانديدايي از طيف آبادگران وارد عرصه شود تا پس از مجلس دولت را هم بگيرند .

راكعي در خصوص احتمال رد صلاحيت معين در انتخابات بيان داشت: اگر معين رد صلاحيت شود احتمال كنار كشيدن ما از انتخابات وجود دارد، اما بايد توجه كرد دليلي وجود ندارد تا بر چسبي بر معين بزنند.

وي همچنين افزود: برخي از گروه هاي محافظه كار به دنبال تخريب شخصيت هاشمي رفسنجاني هستند و مي كوشند تا او وارد انتخابات نشود اما هاشمي اگر تصميم بگيرد حتما خواهد آمد.

نماينده سابق مردم تهران در مجلس ششم با بيان اينكه به دليل تبعيض هاي جنيستي عده اي نگذاشتند يك زن در كابينه خاتمي به عنوان وزير وجود داشته باشد گفت: يكي از مطالبات اصلي ما در صورت پيروزي معين اين است كه چند پست وزرات  به زنان اختصاص داده شود.

وي در عين حال كه اكثريت قاطع جامعه زنان ايراني را روشنفكر ديني خواند، گفت: متاسفانه حتي برخي زنان دانشگاهي كه خود را باور ندارند با استدلال هايي خود را مي كوبند كه البته اين ديدگاه در اقليت است .

دكتر راكعي همچنين خواستار تحقق ديدگاه  اسلام در مورد زنان در سطح جامعه شد و افزود : هر چند معتقد هستم قانون اساسي كشور مقدس نيست و قابل تجديد نظر است اما باهمين قانون هم مي توان از حقوق زنان در جامعه دفاع كرد.

وي ضمن نفي ديدگاه افراطي درخصوص حضور زنان در جامعه تصريح كرد : ديدگاه يا روسري يا توسري اصلا درست نيست و هيچ كس حق ندارد چيزي را به زنان تحميل كند و آنها را تحقير نمايد.

اين عضو اصلي مشاركت ضمن انتقاد از تفكر جداسازي دختر و پسر در دانشگاهها، ابراز داشت: به جاي جداسازي در دانشگاهها بايد فرهنگ سازي كرد.

 

کد خبر 146112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha